Sidan innehåller annonslänkar

Konstsmide 2050-900 7L metal krom

Beställ Konstsmide 2050-900 7L metal krom på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Konstsmide 2050-900 7L metal krom inom kategorin Adventsljusstakar.

Produktinformation

Kromad elljusstake i klassisk form Adventsljusstake 2050-900 i kromat stå;l ä;r en elegant elljusstake i klassisk design frå;n Konstsmide. Lamporna ä;r utbytbara och har sockel E10.

Ljusstaken ä;r 45 cm bred och 54 cm hö;g. Sladden ä;r 2,4 m lå;ng och strö;mbrytaren sitter på; sladden. .

Se gärna också

Markslöjd 705958 FLOW

<h2>5-armad elljusstake Flow 705958 Marksl&ouml;jd</h2> <p><br />Skapa en julst&auml;mning som ingen annan med den eleganta och moderna adventsljusstaken Flow fr&aring;n <a href="https://www.elon.se/varumarken/markslojd">Marksl&ouml;jd</a>, en exklusiv produkt endast tillg&auml;nglig hos Elon.</p> <p><strong>Nordisk design f&ouml;r en st&auml;mningsfull jul</strong><br /><a href="https://www.elon.se/catalogsearch/result/?q=elljusstake">Elljusstake</a>&nbsp;Flow &auml;r tillverkad med en stilren design som passar perfekt i det moderna svenska hemmet. Det vita tr&auml;et ger en nordisk k&auml;nsla och adventsljusstaken blir en vacker dekoration f&ouml;r ditt hem.</p> <p><strong>Fem ljusarmar f&ouml;r en klassisk adventsst&auml;mning</strong><br />Med fem ljusarmar blir Marksl&ouml;jd Flow en klassisk adventsljusstake som ger en vacker och st&auml;mningsfull belysning i ditt hem. Den &auml;r 49 cm h&ouml;g, 36 cm bred och 8 cm djup vilket g&ouml;r den till en perfekt storlek f&ouml;r f&ouml;nsterbr&auml;dan eller f&ouml;r att dekorera bordet.</p> <p><strong>Praktisk med tv&aring; meter sladd<br /></strong>Flow &auml;r en praktisk ljusstake med tv&aring; meter sladd som g&ouml;r det l&auml;tt att placera den var du vill i ditt hem.&nbsp;</p> <p><strong>Exklusiv hos Elon</strong><br />Marksl&ouml;jd adventsljusstake Flow finns bara hos Elon, vilket g&ouml;r den till en exklusiv produkt f&ouml;r dig som vill ha n&aring;got unikt och speciellt i ditt hem.</p>

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Grytor

Grytor från Iittala

Se alla produkter
Durkslag och silar

Durkslag och silar från Kockums

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Lind DNA

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Spiegelau

Se alla produkter