Konstsmide 3930-205 7 ljus trä vit

Beställ Konstsmide 3930-205 7 ljus trä vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Konstsmide 3930-205 7 ljus trä vit inom kategorin Adventsljusstakar.

Produktinformation

Adventsljusstake 7 ljus trä; vit Konstsmide Skapa en varm julstä;mning med denna vita adventsljusstakei trä; frå;n Konstsmide. Sä;tt stä;mningen med en tidlö;s adventsljusstakeDen hä;r vackra och traditionella adventsljusstaken har 7 ljus som lyser upp ditt hem med varmvitt ljus.

Det mattvita trä;et ger adventsljusstaken en tidlö;s och stilren design som passar i alla hem. Med en bredd på; 31 cm, djup på; 5 cm och hö;jd på; 34 cm passar den perfekt på; ett fö;nsterbrä;de, en hylla eller ett bord.

Smidig och lä;ttanvä;ndDen vita sladden på; 170 cm gö;r det enkelt att placera adventsljusstaken var du vill. Med en smidig sladdströ;mbrytare kan du enkelt tä;nda och slä;cka ljusen efter behov. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Vattenglas

Vattenglas från Nachtmann

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Iittala

Se alla produkter
TV-apparater

TV-apparater från Panasonic

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Sthål

Se alla produkter