Sidan innehåller annonslänkar
Markslöjd

Markslöjd Manhattan 5L Svart

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Stilfull elljusstake i svart metall
Ljusstake i svart metall och fem armar. Designad av Håkan Svennesson. 2 m transparent kabel med brytare på sladden. Max 5x3 Watt. E10-sockel.


Beställ Markslöjd Manhattan 5L Svart på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Markslöjd Manhattan 5L Svart inom kategorin Adventsljusstakar.

Kategori: Adventsljusstakar
Artikelnummer: 114664
Visa fler

Från kunskapsbanken

Svart

Svart är en riktigt mörk färg som i idealfallet inte drar mot någon annan färg, alltså saknar kulörthet. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är svart en av sex elementarfärger och betecknas med S. Till skillnad från kulörta färger kan svart inte definieras genom hänvisning till strålningsvåglängd. Upplevelsen av svart uppstår i stället genom kontrast mot någonting som vi ser som vitt.

Lundgren

Lundgren är ett vanligt svenskt efternamn som kan stavas på något olika sätt. Den 31 december 2012 var det följande antal personer i Sverige med stavningsvarianterna Lundgren 20 699 Lundgreen 17 Lundhgren 6Tillsammans med 2 personer som stavar namnet på annat sätt, blir detta 20 724 personer, vilket ger namnet plats nummer 28 på listan över Sveriges vanligaste efternamn.

Strandberg

Strandberg är ett svenskt efternamn. Den 31 december 2013 var 6828 personer med efternamnet Strandberg bosatta i Sverige.