Sidan innehåller annonslänkar
AH Belysning

AH Belysning Boda V 966/16 svart

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Modern vägglampa för badrum, svart
Boda är en modern badrumsarmatur för väggmontering. Till den behöver du en ljuskälla med E14-sockel.Höjd 22 cm, bredd/omkrets 10 cm, väggavstånd 14 cm. Skyddsklass...


Jämför produkt AH Belysning Boda V 966/16 svart online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten AH Belysning Boda V 966/16 svart i kategorin AH belysning här hos oss.

Kategori: AH belysning
Artikelnummer: 114507
Visa fler

Från kunskapsbanken

Wahl

Wahl kan syfta pår: Wahl (efternamn)

Belysning

För belysningsstyrka som fotometrisk storhet, se illuminans. Belysning är anordningar som skapar ljus och även kallas enbart ljus. Det finns tre huvudtyper av belysning som inkluderar omgivande belysning, dvs allmän belysning, arbetsbelysning och accentbelysning.

Boda

Boda kan syfta på: Boda glasbruk (företag) – ett glasbruk anlagt 1864 vid Förlångskvarn

Active

Active, tidigare EGTYF (European Good Templars Youth Federation), är en europeisk samorganisation för nykterhetsorganisationer som organiserar ungdomar i sina respektive länder. Alla medlemsorganisationer inom Active ställer sig bakom IOGT Internationals plattform. Detta innebär att alla organisationer ska arbeta för demokrati och varje människas lika värde, samt fred mellan länder. Dessutom kräver IOGT Internationals plattform personlig nykterhet av alla medlemmar i organisationerna. Active har 34 medlemsorganisationer i 23 länder och Sverige är representerat genom Ungdomens Nykterhetsförbund (UNF) och Nykterhetsrörelsens Scoutförbund (NSF). Totalt finns det över 25 000 medlemmar i Active och dessa ungdomar bildar tillsammans över 500 olika lokala grupper.

Svart

Svart är en riktigt mörk färg som i idealfallet inte drar mot någon annan färg, alltså saknar kulörthet. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är svart en av sex elementarfärger och betecknas med S. Till skillnad från kulörta färger kan svart inte definieras genom hänvisning till strålningsvåglängd. Upplevelsen av svart uppstår i stället genom kontrast mot någonting som vi ser som vitt.