Sidan innehåller annonslänkar
AH Belysning

AH Belysning Fårö

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Taklampa Fårö från AH Belysning är en modernt designad taklampa med 3 ställbara spotlights som du kan ställa in så att de lyser upp hela rummet eller de delar du vill framhäva.
Denna lampa är...


Jämför produkt AH Belysning Fårö online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten AH Belysning Fårö i kategorin AH belysning här hos oss.

Kategori: AH belysning
Artikelnummer: 110055
Visa fler

Från kunskapsbanken

Wahl

Wahl kan syfta pår: Wahl (efternamn)

Belysning

För belysningsstyrka som fotometrisk storhet, se illuminans. Belysning är anordningar som skapar ljus och även kallas enbart ljus. Det finns tre huvudtyper av belysning som inkluderar omgivande belysning, dvs allmän belysning, arbetsbelysning och accentbelysning.

Fårö

Fårö är en ö nordöst om Gotland, skild från Gotlands "fastland" av Fårösund. Fårö är Sveriges åttonde största ö. Fårö utgör en egen socken, Fårö socken, och församling, Fårö församling. Fårö är 114 km² stor och har ett invånarantal på 498 personer (2014-12-31). Från centralorten Visby är det 56 km till Fårösund. Fårösundsleden från Gotland och Fårösund till Fårö trafikeras med bilfärja, som inte är avgiftsbelagd. Det finns vissa planer på att ersätta färjan med en bro, Fårösundsbron. Fåröfärjan från Fårösund till Broa på Fårö tar sju–åtta minuter.