Sidan innehåller annonslänkar
AH Belysning

AH Belysning Klasen T 950/04 krom

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Taklampa i krom
Klasen är en taklampa i krom för tre ljuskällor med G9-sockel på max 40 W. Den är 25 cm hög med en diameter på 47 cm.


Beställ AH Belysning Klasen T 950/04 krom på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten AH Belysning Klasen T 950/04 krom inom kategorin AH belysning.

Kategori: AH belysning
Artikelnummer: 113593
Visa fler

Från kunskapsbanken

Wahl

Wahl kan syfta pår: Wahl (efternamn)

Belysning

För belysningsstyrka som fotometrisk storhet, se illuminans. Belysning är anordningar som skapar ljus och även kallas enbart ljus. Det finns tre huvudtyper av belysning som inkluderar omgivande belysning, dvs allmän belysning, arbetsbelysning och accentbelysning.

Action

Se även Action (sång) för sången av Sweet.Action, engelska för handling, är en genre i fiktion, framförallt i film (actionfilm), datorspel (actionspel), leksaksmarknad (actionfigurer) och tecknade serier. Action omfattar snabba, riskfyllda och ibland våldsamma aktiviteter, som slagsmål, strid, kampsport, biljakter och extremsport.Actiongenren är en av de mer livaktiga och framgångsrika. Av de 250 mest framgångsrika filmerna är majoriteten i huvudsak actionberättelser. Många av de bäst säljande böckerna är också actionberättelser. De flesta av de bäst säljande videospelen är actionbaserade. Bland de mest säljande tecknade serierna är de flesta actionbaserade. Under perioder har western-genren, som ibland räknas som en undergenre till actiongenren, varit totalt dominerande inom TV-serieproduktion.

Krom

Krom är ett metalliskt grundämne som ofta används i legeringar. När krommetall exponeras för luft bildas ett tunt oxidskikt som skyddar resten av metallen.