Sidan innehåller annonslänkar
AH Belysning

AH Belysning Långe Jan

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Med förlängningsarmen Långe Jan kan du flytta din taklampa utan att göra nya hål i taket. Du hänger Långe Jan på den vanliga takkroken och riktar sedan lampan dit du vill.
Långe Jan utgörs av...


Jämför produkt AH Belysning Långe Jan online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten AH Belysning Långe Jan i kategorin AH belysning här hos oss.

Kategori: AH belysning
Artikelnummer: 108591
Visa fler

Från kunskapsbanken

Wahl

Wahl kan syfta pår: Wahl (efternamn)

Belysning

För belysningsstyrka som fotometrisk storhet, se illuminans. Belysning är anordningar som skapar ljus och även kallas enbart ljus. Det finns tre huvudtyper av belysning som inkluderar omgivande belysning, dvs allmän belysning, arbetsbelysning och accentbelysning.

Jan

Jan är ett mansnamn med tyskt ursprung som använts i Sverige sedan 1600-talet. Namnet var från början en kortform av Johannes. På 1940-talet var namnet ett modenamn, vilket gör att det är ovanligt bland dagens barn. Namnet används ofta i dubbelnamn som Jan-Erik, Jan-Olof eller Jan-Ove. Personer som heter Jan kan även kallas Janne. Janne används som tilltalsnamn i Finland, vilket är en motsvarighet av det svenska alternativet Jan. Som auktorsförkortning syftar Jan och alternativet Jania på Georges Jan.Den 31 december 2005 fanns det totalt 134 479 personer i Sverige med namnet Jan, varav 68 309 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 601 pojkar namnet, varav 18 fick det som tilltalsnamn. Namnsdag: i Sverige 11 januari, (1986-1992: 20 september, 1993-2000: 24 juni), i Finland 24 juni.