Sidan innehåller annonslänkar
AH Belysning

AH Belysning Tibro B 878/05 vit

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Dimbar bordslampa
Tibro är en dimbar bordslampa från AH Belysning. Den har en reglerbar arm på 120 cm och en LED-ljuskälla.


Beställ AH Belysning Tibro B 878/05 vit på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten AH Belysning Tibro B 878/05 vit inom kategorin AH belysning.

Kategori: AH belysning
Artikelnummer: 113589
Visa fler

Från kunskapsbanken

Wahl

Wahl kan syfta pår: Wahl (efternamn)

Belysning

För belysningsstyrka som fotometrisk storhet, se illuminans. Belysning är anordningar som skapar ljus och även kallas enbart ljus. Det finns tre huvudtyper av belysning som inkluderar omgivande belysning, dvs allmän belysning, arbetsbelysning och accentbelysning.

Tibro

Tibro är en tätort i Västergötland samt centralort i Tibro kommun, Västra Götalands län. Tibro ligger knappt två mil öster om Skövde. Genom Tibro flyter ån Tidan som har bidragit till ortens namn. Orten är en stationsort då samhället har byggts upp kring järnvägen. I södra utkanten av tätorten ligger Kyrkefalla kyrka.

Adelberg

Adelberg är en kommun och ort i Landkreis Göppingen i regionen Stuttgart i Regierungsbezirk Stuttgart i förbundslandet Baden-Württemberg i Tyskland.Kommunen ingår i kommunalförbundet Östlicher Schurwald tillsammans med kommunerna Birenbach, Börtlingen och Rechberghausen.

Vit

Vita färger är mycket ljusa och har ingen eller endast mycket liten dragning mot någon annan färg.