Sidan innehåller annonslänkar
AH Belysning

AH Belysning Tjörn

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Taklampan Tjörn från AH Belysning är en armatur som lämpar sig bra för badrum då den har IP44-klassning.
Tjörn passar bra där det inte är så högt i tag, eftersom den bara är 8 cm hög och monteras...


Jämför produkt AH Belysning Tjörn online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten AH Belysning Tjörn i kategorin AH belysning här hos oss.

Kategori: AH belysning
Artikelnummer: 108578
Visa fler

Från kunskapsbanken

Wahl

Wahl kan syfta pår: Wahl (efternamn)

Belysning

För belysningsstyrka som fotometrisk storhet, se illuminans. Belysning är anordningar som skapar ljus och även kallas enbart ljus. Det finns tre huvudtyper av belysning som inkluderar omgivande belysning, dvs allmän belysning, arbetsbelysning och accentbelysning.

Tjörn

Tjörn (Enligt SCB: Tjörn-Mjörn) är en ö i Bohuslän, Västra Götalands län, Sverige. Enligt SCB är Tjörn (efter Gotland, Öland, Södertörn-Nacka, Orust, Hisingen och Värmdö) Sveriges sjunde största ö, med en yta på 147 km² och en omkrets på ca 190 kilometer. Tjörn är en naturligt skapad ö eftersom den skiljs från fastlandet och från Orust av ett antal fjordar och sund. Därmed är den Sveriges sjätte största naturligt skapade ö. Tjörn utgör huvuddelen av Tjörns kommun och omges av öarna Stora Dyrön, Flatholmen, Härön, Klädesholmen, Lilla Askerön, Stora Askerön (som tillhör Stenungsunds kommun), Lilla Brattön, Mjörn (som SCB räknar som halvö), Tjörnekalv och Åstol. Tjörn ligger söder om Orust och norr om Marstrand.