Sidan innehåller annonslänkar
Airam

Airam Arex LED plafond Ø350mm

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Plafond Arex LED plafond Ų350mm Airam
Robust och prisvärdPlafondserie med robusta och prisvärda tak- och väggarmaturer med låg profil avsedda för allmänbelysning.
Enkel att installeraEnkel installation&hellip:


Beställ Airam Arex LED plafond Ø350mm på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Airam Arex LED plafond Ø350mm inom kategorin Airam.

Kategori: Airam
Artikelnummer: 110755
Visa fler

Från kunskapsbanken

Led

Denna artikel handlar om kroppsliga leder. Se även Led (olika betydelser). Led (latin: singularis articulatio, pluralis articulationes) är de delar av skelettet där två eller flera ben möter varandra och de kan röra sig i förhållande till varandra. En led som består av två ben består av ett ledhuvud på ena benet och en ledpanna på det andra benet. Ledhuvudet passar i ledpannan och kan röra sig däri. Leder drabbas ofta av förslitningsskador och andra artropatier. Smärta i leder kallas artralgi.

Plafond

Plafond är ett plant innertak, ofta dekorerat med måleri, snideri eller stuckatur.Plafond kan också vara en typ av lampa där lampskärmen sitter nära taket och som riktar armaturens ljus mot taket.