Sidan innehåller annonslänkar
Airam

Airam Faro LED IP65 grå, vit opal

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Tålig arbetsbelysning
Faro är en IP65-klassad, vattentät och hållbar allmänbelysning för både hemmiljöer och semi-professionellt bruk. Testad för temperaturer mellan -20 °C - +45 °C. Den passar...


Beställ Airam Faro LED IP65 grå, vit opal på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Airam Faro LED IP65 grå, vit opal inom kategorin Airam.

Kategori: Airam
Artikelnummer: 113275
Visa fler

Från kunskapsbanken

Fårö

Fårö är en ö nordöst om Gotland, skild från Gotlands "fastland" av Fårösund. Fårö är Sveriges åttonde största ö. Fårö utgör en egen socken, Fårö socken, och församling, Fårö församling. Fårö är 114 km² stor och har ett invånarantal på 498 personer (2014-12-31). Från centralorten Visby är det 56 km till Fårösund. Fårösundsleden från Gotland och Fårösund till Fårö trafikeras med bilfärja, som inte är avgiftsbelagd. Det finns vissa planer på att ersätta färjan med en bro, Fårösundsbron. Fåröfärjan från Fårösund till Broa på Fårö tar sju–åtta minuter.

Led

Denna artikel handlar om kroppsliga leder. Se även Led (olika betydelser). Led (latin: singularis articulatio, pluralis articulationes) är de delar av skelettet där två eller flera ben möter varandra och de kan röra sig i förhållande till varandra. En led som består av två ben består av ett ledhuvud på ena benet och en ledpanna på det andra benet. Ledhuvudet passar i ledpannan och kan röra sig däri. Leder drabbas ofta av förslitningsskador och andra artropatier. Smärta i leder kallas artralgi.

Grå

Grå färger ligger på en skala mellan svart och vitt. Om de helt saknar kulörton kallas de neutralgrå. Rent neutralgrå färger är mycket ovanliga, och de flesta grå färger i naturen och på material som hämtats från naturen har en viss dragning mot gult. Detta gäller till exempel betongplattorna på bilden.Bland HTML-färgerna för bildskärmar finns flera grå färger, varav en hör till de ursprungliga sexton (HTML 4.01). Dess koordinater ses i boxen härinvid.

Vit

Vita färger är mycket ljusa och har ingen eller endast mycket liten dragning mot någon annan färg.

Opal

Opal är en ädelsten som består av amorf vattenhaltig kiseldioxid (SiO2 · nH2O).