Sidan innehåller annonslänkar
Airam

Airam Fiora LED växtbelysning tak,

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Taklampa Fiora från AiramPendlad växtbelysningsarmatur som är lämplig som växtbelysning i bostad eller växthus. Armaturen har en högglansig reflektor och en led-växtlampa som ger ett behagligt...


Beställ Airam Fiora LED växtbelysning tak, på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Airam Fiora LED växtbelysning tak, inom kategorin Airam.

Kategori: Airam
Artikelnummer: 110777
Visa fler

Från kunskapsbanken

Led

Denna artikel handlar om kroppsliga leder. Se även Led (olika betydelser). Led (latin: singularis articulatio, pluralis articulationes) är de delar av skelettet där två eller flera ben möter varandra och de kan röra sig i förhållande till varandra. En led som består av två ben består av ett ledhuvud på ena benet och en ledpanna på det andra benet. Ledhuvudet passar i ledpannan och kan röra sig däri. Leder drabbas ofta av förslitningsskador och andra artropatier. Smärta i leder kallas artralgi.

Växtbelysning

Växtbelysning eller växtljus är belysning för odling av växter i brist på dagsljus, med våglängder anpassade efter växternas behov av ljus för fotosyntes. Belysningen används inomhus i växthus, orangerier eller hemma hos hobbyodlare.

Rotak

Rotak kan syfta på följande platser: