Sidan innehåller annonslänkar
Airam

Airam Flen 800 LED IP44 aluminium

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Vädertålig pollare
Flen pollare kombinerar ett modernt och diskret uttryck. Flen belyser i fyra olika riktningar utan att blända och skapar ett fint ljusmönster på marken. Utmärkt för en modern...


Jämför produkt Airam Flen 800 LED IP44 aluminium online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Airam Flen 800 LED IP44 aluminium i kategorin Airam här hos oss.

Kategori: Airam
Artikelnummer: 113279
Visa fler

Från kunskapsbanken

Flen

Flen är en tätort i Södermanland och centralort i Flens kommun, Södermanlands län. Flen ligger vid sjöarna Gårdsjön, Bjuren och Orrhammaren. Namnet Flen innehåller ett till dialektordet flen "bar, naken" bildat substantiv med betydelsen "kal berghäll, kalt berg" eller dylikt. Flens by ligger på en höjd, där berggrunden går i dagen.

1800

1800 (MDCCC) var ett undantaget normalår som började en onsdag i den gregorianska kalendern och ett skottår som började en söndag i den julianska kalendern. Den julianska kalendern gick 10 dagar efter den gregorianska kalendern fram till och med den 28 februari (nya stilen: 11 mars) och 12 dagar efter från och med den 29 februari (nya stilen: 12 mars).

Led

Denna artikel handlar om kroppsliga leder. Se även Led (olika betydelser). Led (latin: singularis articulatio, pluralis articulationes) är de delar av skelettet där två eller flera ben möter varandra och de kan röra sig i förhållande till varandra. En led som består av två ben består av ett ledhuvud på ena benet och en ledpanna på det andra benet. Ledhuvudet passar i ledpannan och kan röra sig däri. Leder drabbas ofta av förslitningsskador och andra artropatier. Smärta i leder kallas artralgi.

Aluminium

Aluminium är ett metalliskt grundämne med atomnummer 13. Aluminium är en lättmetall. Det är den vanligaste metallen i jordskorpan.