Sidan innehåller annonslänkar
Airam

Airam Kuru IP54 antracit

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Trädgårdsspotlights Kuru IP54 antracit från Airam
För effektbelysningTrädgårdsspoten Kuru IP54 är flyttbar och levereras med ett markspjut. Den passar utmärkt för effektbelysning av detaljer både...


Jämför produkt Airam Kuru IP54 antracit online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Airam Kuru IP54 antracit i kategorin Airam här hos oss.

Kategori: Airam
Artikelnummer: 110984
Visa fler

Från kunskapsbanken

Kuru

Kuru kan syfta på: Kuru (sjukdom) – en infektionssjukdom orsakad av ett långsamt verkande smittämne i form av ett felaktigt format protein Kuru (stat) – ett fornindiskt rike under 600-talet f.Kr.

Antracit

Antracit är en typ av bergart och det högsta metamorfiska stadiet av kol. Antracit är hårt och har en hög kolhalt, 92 - 98 procent. Bergarten bildas av stenkol som utsätts för högt tryck och hög temperatur. Den är det näst sista stadiet i inkolningskedjan från torv till grafit. Då antracit inte innehåller mer än mycket små mängder bitumen brinner det med en kort, blå och rökfri låga.