Sidan innehåller annonslänkar
Airam

Airam LED Handy 2 x uttag IP21 vit

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Mångsidig bänkbelysning
Handy är en mycket omtyckt och populär utanpåliggande bänkbelysning med LED. Den är tillgänglig i olika längder och effekter och avsedd för kök, tvättstuga, garage och hobbyrum. Armaturerna är utrustade med on/off-knapp och kan styras var för sig. Dubbla jordade eluttag som kan placeras både höger- och vänsterställt.


Beställ Airam LED Handy 2 x uttag IP21 vit på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Airam LED Handy 2 x uttag IP21 vit inom kategorin Airam.

Kategori: Airam
Artikelnummer: 113274
Visa fler

Från kunskapsbanken

Led

Denna artikel handlar om kroppsliga leder. Se även Led (olika betydelser). Led (latin: singularis articulatio, pluralis articulationes) är de delar av skelettet där två eller flera ben möter varandra och de kan röra sig i förhållande till varandra. En led som består av två ben består av ett ledhuvud på ena benet och en ledpanna på det andra benet. Ledhuvudet passar i ledpannan och kan röra sig däri. Leder drabbas ofta av förslitningsskador och andra artropatier. Smärta i leder kallas artralgi.

102

102 (CII) var ett normalår som började en lördag i den julianska kalendern.

Box

Box kan syfta på: Hästbox – ett utrymme för hästar Postbox – en låda dit post skickas istället för till en gatuadress Samlingsbox – en typ av förpackning för bl.a. skivor och böcker

Vit

Vita färger är mycket ljusa och har ingen eller endast mycket liten dragning mot någon annan färg.