Sidan innehåller annonslänkar
Airam

Airam LED Strip RGB 3m

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

LED Strip 3 meter från AiramTunn RGB LED-strip avsedd för kreativ ljussättning inomhus. LED-stripen styrs med hjälp av medföljande fjärrkontroll och en IR mottagare.Utöver varmvitt ljus finns 15...


Jämför produkt Airam LED Strip RGB 3m online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Airam LED Strip RGB 3m i kategorin Airam här hos oss.

Kategori: Airam
Artikelnummer: 110767
Visa fler

Från kunskapsbanken

Led

Denna artikel handlar om kroppsliga leder. Se även Led (olika betydelser). Led (latin: singularis articulatio, pluralis articulationes) är de delar av skelettet där två eller flera ben möter varandra och de kan röra sig i förhållande till varandra. En led som består av två ben består av ett ledhuvud på ena benet och en ledpanna på det andra benet. Ledhuvudet passar i ledpannan och kan röra sig däri. Leder drabbas ofta av förslitningsskador och andra artropatier. Smärta i leder kallas artralgi.