Sidan innehåller annonslänkar
Airam

Airam Sala väggarmatur IP44 grå

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Vägglampa Sala 4116047 IP44 grå Airam
Modern designVägglampa Sala 4116047 är en tunn, tidlös och diskret väggarmatur som ger både upp- och nedljus.
SkyddsklassSkyddsklass IP44 gör att Sala är...


Jämför produkt Airam Sala väggarmatur IP44 grå online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Airam Sala väggarmatur IP44 grå i kategorin Airam här hos oss.

Kategori: Airam
Artikelnummer: 110983
Visa fler

Från kunskapsbanken

Sala

Sala är en tätort, som till största delen ligger i Västmanland; dock ligger området kring Norrby kyrka på östra sidan om Sagån i Uppland. Sala är centralort i Sala kommun i Västmanlands län. I Sala återfinns Väsby Kungsgård och Aguélimuseet och strax söder om tätorten Sala silvergruva. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg.

Grå

Grå färger ligger på en skala mellan svart och vitt. Om de helt saknar kulörton kallas de neutralgrå. Rent neutralgrå färger är mycket ovanliga, och de flesta grå färger i naturen och på material som hämtats från naturen har en viss dragning mot gult. Detta gäller till exempel betongplattorna på bilden.Bland HTML-färgerna för bildskärmar finns flera grå färger, varav en hör till de ursprungliga sexton (HTML 4.01). Dess koordinater ses i boxen härinvid.