Sidan innehåller annonslänkar
Arctus nordic

Arctus Nordic Caravan Ac 2,4 Aircondition

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Arctus Nordic Caravan AC – Cac-2.4 Arctus Nordic Caravan AC är en portabel kylanläggning som är utvecklad för i huvudsak husvagnar och husbilar. Med sin kapacitet och kompakta design passar den även för att sänka temperaturen i ett sovrum i villan/lägenheten, båt, sjöstuga, gästhus/friggebod eller djurskydd (exempelvis hundkoja). Enheten består av en inomhusdel och en utomhusdel, precis som en traditionell luftvärmepump. Skillnaden mellan Caravan AC och en fast installerad luftvärmepump är att Caravan AC har en fast monterad, men mjuk och följsam, slanganslutning mellan inomhusdelen och utomhusdelen. Slangkopplingen är 1 meter, vilket innebär att enheten enkelt sättas upp och tas ned, utan att verktyg behövs. Jämför du Caravan AC med en traditionell portabel AC, måste den portabla AC ’n ha en tjock utblåsslang som leds ut genom ett halvöppet fönster. Caravan AC har endast den tunna slangen som förbinder innedelen med utedelen, vilket betyder att man nästan kan hålla fönstret stängt. Monteringskit bestående av upphängningsanordningar ingår. Med en kyleffekt upp till 2 400 BTU och 696 Watt kan den sänka temperaturen i ett rum på 12-14 m². Caravan AC kan ställas in i 3 kyleffektlägen, 2 fläkthastigheter och den har även en inbyggd timerfunktion. Allt styrs enkelt via innedelens LCD-display. Arctus Nordic Caravan AC avfuktar även luften, upp till 0,8 liter/timme, vilket är en smart funktion då sommaren ofta har hög luftfuktighet. Funktioner och prestanda - Innedelen är försedd med LCD-display för styrning av alla funktioner - Systemet har två olika fläkthastigheter - Luftkonditioneringen har 4 kyleffektlägen - Integrerad timer från 0,5 upp till 7,5 timmar - Rekommenderad för boyta upp till ca 12-14 m² - Kompakt design gör den enkel att förvara - Försedd med handtag för smidig transport Tekniska data • Spänning 220-240 volt • Strömförbrukning 375 W • Kylkapacitet 2 400 BTU • Luftflöde innedel 4,15 m³/timme • Luftflöde utedel 25 m³/timme • Energieffektivitetsklass E • Kylmedium R134a • Slanglängd mellan innedel/utedel 1 meter • Avfuktningskapacitet 0,8 liter/timme • Timerfunktion 0,5-7,5 timmar • Ljudnivå innedel


Jämför produkt Arctus Nordic Caravan Ac 2,4 Aircondition online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Arctus Nordic Caravan Ac 2,4 Aircondition i kategorin Airconditions här hos oss.

Kategori: Airconditions
Artikelnummer: CAC-2.4
Visa fler

Från kunskapsbanken

Nordic

Nordic är en svensk folkmusikgrupp, bildad 2004. Gruppens sound brukar karakteriseras som experimentell folkmusik, där traditionell svensk folkmusik blandas med jazz, bluegrass, latin och reggae.

Caravan

Caravan kan syfta på Caravan (företag) – ett husvagnsföretag från Eskilstuna, sålt husvagnar sedan 1969 Caravan (låt) – en låt av den kanadensiska progressiv rock bandet Rush Caravan (musikgrupp) – en brittisk progressiv musikgrupp bildad 1968 Caravan (musikalbum) – det självbetitlade debutalbumet av den brittiska musikgruppen Caravan Caravan (sång) – en jazzsång från 1937 framförd av bland annat Duke Ellington Caravan Club – en ideell förening för fritidsfordon Caravan Hound – en hundras Cessna 208 Caravan – ett mindre transportflygplan

Ach

Ach är ett vattendrag i Österrike. Det ligger i förbundslandet Oberösterreich, i den norra delen av landet, 230 kilometer väster om huvudstaden Wien. Trakten runt Ach består till största delen av jordbruksmark. Runt Ach är det ganska tätbefolkat, med 93 invånare per kvadratkilometer. Inlandsklimat råder i trakten. Årsmedeltemperaturen i trakten är 8 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 19 °C, och den kallaste är januari, med −6 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 1 530 millimeter. Den regnigaste månaden är januari, med i genomsnitt 186 mm nederbörd, och den torraste är mars, med 60 mm nederbörd.

1324

1324 (MCCCXXIV) var ett skottår som började en söndag i den julianska kalendern.