Cosori - Dual Blaze Airfryer Mörkgrå

Beställ Cosori - Dual Blaze Airfryer Mörkgrå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cosori - Dual Blaze Airfryer Mörkgrå inom kategorin Airfryer Fritös.

Produktinformation

Cosori Dual Blaze Airfryer är en varmluftsfritös som gör att du kan tillaga goda och samtidigt hälsosamma måltider snabbt och smidigt. Genom att fritera med varmluft i stället för olja blir matlagningen både enklare, hälsosammare och minst lika god! Dessutom kan du med en Cosori Dual Blaze Airfryer tillaga mat på ett flertal sätt förutom fritering.Med hjälp av tekniska hjälpmedel som 360 ThermoIQ- teknologi och dubbla värmeelement justeras temperaturen automatiskt när du lagar mat i en Dual Blaze varmluftsfritös och skapar en jämn värmefördelning utan att du behöver vända maten du tillagar.De dubbla värmeelementen som gör Cosori Dual Blaze unik gör även att det går dubbelt så fort att laga mat i den som i en traditionell ugn

Det ger även ett sprödare resultat av din matlagning så den blir ännu godare.I en Cosori Dual Blaze™ Airfryer ingår 12 matlagningsprogram och tillredningsfunktioner som du enkelt startar med en knapptryckning. Airfryern har en kapacitet på 2,5 kg eller 6,4L så du kan tillaga mycket mat på en gång!Hälsosam matlagningEn Cosori Dual Blaze Airfryer ersätter inte bara fritösen, utan är även en utmärkt ersättare och komplement till ugnen, stekpannan och en mikrovågsugn

Förutom att det är väldigt enkelt och smidigt att laga mat i en Airfryer är bland de största fördelarna att det behövs upp till 90 % mindre fett för att tillaga maten i en Airfryer. Detta utan att smaken får lita och att maten smakar torrt och tråkigt.Lätt att rengöraDen avtagbara matkorgen är gjord av non-stick PFOA- och BPA-fri aluminium som enkelt kan sköljas i diskhon, eller rengöras i diskmaskin.

En grillplatta ökar luftcirkulationen och kan enkelt tas ur korgen för noggrann rengöring.Airfryer recept i appen och recepthäfte Ett recepthäfte medföljer med smakrika recept som passar perfekt till denna modell. Låt dig inspireras av våra airfryer-recept anpassade för frukost, lunch, förrätt, tillbehör, huvudrätt och efterrätt.Cosori Smart WifiDessutom kan du med hjälp av VeSync-appen som du enkelt installerar på din smartphone få tillgång till över 100 nya recept med både instruktioner och videos hur du går till väga.

Men det smartaste med VeSync-appen är att du kan styra din Airfryer med hjälp av den. Du kan starta, pausa och avsluta matlagningen eller under tillagning ändra värme och effekt så att du kan få full översyn över matlagningen medan du själv ligger i soffan eller lägger din tid på annat än att stå och övervaka matlagningen.

Produkter från kända varumärken
Assietter

Assietter från Marimekko

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från Lodge

Se alla produkter
Kastruller

Kastruller från Smeg

Se alla produkter
Frontmatade tvättmaskiner

Frontmatade tvättmaskiner från Asko

Se alla produkter