Sidan innehåller annonslänkar

Cosori - Premium Airfryer Blå

Beställ Cosori - Premium Airfryer Blå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cosori - Premium Airfryer Blå inom kategorin Airfryer Fritös.

Produktinformation

Cosori Premium Airfryer är en airfryer eller varmluftsugn som gör så att du kan tillaga mat snabbt, smidigt och hälsosamt. En Airfryer ersätter självklart fritösen och använder 90 % mindre olja än i en fritös men är även en bra ersättare och komplement till stekpannan, ugnen och mikrovågsugnen.Premium Airfryer från populära Cosori har en kraftfull inbyggd fläkt med Air Crisp Technology som kommer ta din matlagning till nästa nivå.

Den ger perfekt resultat varje gång, oavsett om du friterar, ungsbakar eller värmer upp mat. Cosoris Premium Airfryer är en av de mest sålda modellerna i världen med ett genomsnittligt omdöme på 4,7 av 5 stjärnor, baserat på över 100 000 kundrecensioner internationellt.Cosori Premium Airfryer har en marknadsledande kapacitet på hela 2,2 kg vilket motsvarar middag för upp till 5 personer.Cosori Premium kommer med 11 förinställningar som gör det enkelt för dig att göra din favoritmat oavsett om det är kyckling, fisk, fryst mat, grönsaker, rotfrukter, pommes frites, nötkött, räkor, bacon, bröd eller dessert.Tack vare Cosori Premiums unika teknologi tillagar den din mat upp till 2 gånger snabbare än en ugn och dessutom med upp till 90 % mindre fett.

Maten kommer fortfarande att få samma läckra smak med en krispigare konsistens utan alla nackdelar för hälsan.Cosori Premium levereras med uttagbara korgar gjorda i non-stick material som enkelt kan diskas för hand eller i diskmaskin.Airfryern kommer med många användbara funktioner, inklusive förvärma maskinen, hålla maten varm och skakapåminnelse. Förvärmning av maskinen förbereder fritösen med optimal temperatur före tillagning.

Varmhållningsfunktionen hjälper till att hålla din mat varm i upp till 60 minuter efter tillagningen. Skakpåminnelsen finns för att låta dig veta när du behöver vända/skaka maten.Airfryern kommer med en receptbok som innehåller mer än 100 olika recept för frukost, lunch, middag och efterrätt.

Dessa recept är perfekta för dig, oavsett om du är nybörjare eller erfaren i airfryervärlden. Låt dig inspireras av recepten och börja laga mat med Cosori Premium idag!Ingår när du köper en Cosori Premium Airfryer- Cosori Airfryer- Matkorg- Ställ med 5 spett- Recepthäfte- AnvändarmanualÅrets julklapp 2022 enligt PrisjaktAirfryer är årets julklapp 2022 enligt prisjämförelsesajten Prisjakt!

Produkter från kända varumärken
Bunkar  skålar

Bunkar skålar från Pyrex

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Muurla

Se alla produkter
Dekorationsfat

Dekorationsfat från Upsala-Ekeby

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Holmegaard

Se alla produkter