Sidan innehåller annonslänkar

Cosori - Pro Airfryer Svart

Beställ Cosori - Pro Airfryer Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cosori - Pro Airfryer Svart inom kategorin Airfryer Fritös.

Se gärna också

Severin - Varmluftsfritös XXL 5 L -25%

Varmluftsfritös / Airfryer XXL 5 L från Severin.

Denna airfryer i XXL-modell från Severin låter dig fritera din mat på ett mer hälsosamt sätt. Maten friteras med hjälp av en varmluftsteknik och kräver därmed varken olja eller matfett. Fritera fisk, grönsaker, pommes eller frukt, den här fritösen kan användas till alla råvaror. Det går till och med att baka i denna varmluftsfritös. Den rymmer hela 5 liter och är perfekt för större mängder, som jämförelse får det plats med 1,5 kg pommes. Med den här i ditt kök blir friteringen rolig och enkel!

Den är utrustad med en tydlig LCD-touchdisplay som du använder för att navigera mellan de åtta olika tillagningslägena samt ställer in både temperatur och tid på. Temperaturen kan justeras mellan 80°C upp till 200°C och med den smarta timerfunktionen kan du ställa in tiden i upp till 60 minuter, som även ger ifrån sig en signal när tiden är ute.

Frityrkorgen har en keramisk beläggning som inte bara gör den enkel att rengöra, den ser även till att mat inte fastnar under tillagningen. En fritös som gör det möjligt att njuta av friterad mat när helst du vill och dessutom undviker du matos i köket. Prova gärna fritera olika råvaror som bland annat kyckling, skaldjur eller rotfrukter och experimentera dig fram till nya favoriträtter.

- Rymmer 5 liter
- 8 förinstallerade program
- Display med touchfunktion
- Justerbar temperatur mellan 80 - 200°C
- Timerfunktion upp till 60 min

Årets julklapp 2022 enligt Prisjakt
En Airfryer / varmluftsfritös är årets julklapp 2022 enligt prisjämförelsesajten Prisjakt!

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Fläktar

Fläktar från Canvac

Se alla produkter
Trancherbrädor

Trancherbrädor från Joseph Joseph

Se alla produkter
Serviser set

Serviser set från Rörstrand

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Rosendahl

Se alla produkter