Sidan innehåller annonslänkar

Create Airfryer Black - Svart

Beställ Create Airfryer Black - Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Create Airfryer Black - Svart inom kategorin Airfryer.

Produktinformation

Smartfryer fritös från Create är på 1,5 liter och med en innovativ display som gör det enkelt att styra temperatur och tid. .

Se gärna också

Ninja Ag551eu Foodi Airfryer - Stål

Ninja Ag551eu Foodi Ninja Foodie Max Grill & Hot Air Fryer är mera än bara en grill. Produkten har 6 olika inställningar för matlagning och den kan både Air Frye, steka, grilla, baka, värma upp igen och dehydrera. Beroende på hur du vill ha din biff kan du, med den digitala temperatursensorn, övervaka temperaturen helt exakt på din mat. På samma gång kan produkten informera dig om när den inställda temperaturen har uppnåtts. Med hjälp av Cyclonic Air-tekniken kan din mat lagas jämnt och snabbt med upp till 260 grader, med hjälp av en kraftig fläkt från alla sidorna, så det är inte nödvändigt att vrida på den. Det hjälper till med att ge extra läckert resultat på t.ex. dina pommes frites, och ger ett autentiskt resultat som det var från en kolgrill. Användandet av Air Fryer kan, jämfört med konventionella stekningsmetoder, laga maten med upp till 75% mindre fett. Vikt: 10,18 kg Mått: 27 x 39 x 41 cm 2460W Liter: 3,8 Liter Inställningar: 6 Tillbehör i diskmaskinen: Ja

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Drinkglas

Drinkglas från Spiegelau

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Broste Copenhagen

Se alla produkter
Matbestick styck

Matbestick styck från Vintage

Se alla produkter
Blenders

Blenders från Bosch

Se alla produkter