Sidan innehåller annonslänkar
Aneta

Aneta Spotlight Pilot 3 antikmässing

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Tre individuellt ställbara spotlights som ger ett bra ljus där du vill ha det. Kan användas med LED-ljuskälla. Enkel montering med takkrok.
I serien Pilot finns även en golvlampa.


Beställ Aneta Spotlight Pilot 3 antikmässing på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Aneta Spotlight Pilot 3 antikmässing inom kategorin Aneta.

Kategori: Aneta
Artikelnummer: 108049
Visa fler

Från kunskapsbanken

Spotlight

Spotlight kan syfta på Spotlight – en typ av profilstrålkastare, se följespot Spotlight (bok) – en bok av Meg Cabot Spotlight (datorprogram) – ett sökverktyg från Apple Inc Spotlight (film) - en film från 2015 Spotlight (musikalbum) – ett samlingsalbum med den svenska sångerskan Py Bäckman Spotlight (musikgrupp) – en orkester som bildades 1979 av Erik Lihm och Roland Ruus Spotlight (sång) – en låt framförd av den amerikanska popartisten Madonna

Pilot

En flygförare eller pilot är en förare av luftfartyg, en flygare. Uttrycket är det engelska ordet för lots, och kom redan i början av 1900-talet att bli den engelska beteckningen på flygförare. När flyget kom till Sverige följde även pilot med som lånord. I svensk militär terminologi är dock den vanliga beteckningen flygförare snarare än pilot. I vardagstal brukar militära piloter betecknas stridspiloter eller stridsflygare för att skilja dem från trafikflygare och andra civila piloter. En rymdfarare som styr en rymdfarkost, till exempel en rymdfärja eller en månlandare, kan även kallas rymdpilot. En pilot som provflyger luftfartyg under utveckling eller större modifiering kallas provflygare eller testpilot.

103

103 (CIII) var ett normalår som började en söndag i den julianska kalendern.