Sidan innehåller annonslänkar
Aneta

Aneta Vägglampa Hero LED Svart/Krom

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Vägglampan Hero är en praktisk lampa med ledad arm. Den lämpar sig mycket bra som läslampa vid sängen då den inte blir varm.

LED-ljuskälla med varmvitt ljus ingår. Finns även som golv- och bordslampa.


Beställ Aneta Vägglampa Hero LED Svart/Krom på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Aneta Vägglampa Hero LED Svart/Krom inom kategorin Aneta.

Kategori: Aneta
Artikelnummer: 108037
Visa fler

Från kunskapsbanken

Hero

Hero kan avse: Hero (grekisk mytologi) – ett namn för "halvgud" i grekisk mytologi Prästinnan Hero – en prästinna i en saga från den grekiska mytologin Hero (Fantomen) – en vit hingst Hero Rupes – en klippa på Merkurius HTC Hero – en mobiltelefon från HTC Hero (djur) – ett släkte av snäckor

Led

Denna artikel handlar om kroppsliga leder. Se även Led (olika betydelser). Led (latin: singularis articulatio, pluralis articulationes) är de delar av skelettet där två eller flera ben möter varandra och de kan röra sig i förhållande till varandra. En led som består av två ben består av ett ledhuvud på ena benet och en ledpanna på det andra benet. Ledhuvudet passar i ledpannan och kan röra sig däri. Leder drabbas ofta av förslitningsskador och andra artropatier. Smärta i leder kallas artralgi.