Sidan innehåller annonslänkar

Cuisinart - Ångkokare

Jämför produkt Cuisinart - Ångkokare online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cuisinart - Ångkokare i kategorin Ångkokare här hos oss.

Produktinformation

Ångkokaren gör det enkelt att snabbt laga hälsosam mat. Kokaren stänger in och bevarar alla näringsämnen och smak i maten.

5 tillagningsprogram gör det enkelt att tillaga de vanligaste ingredienserna och du kan till och med servera i skålen direkt på bordet. CookFresh är en snabb och effektiv funktion som pressar ångan från ovansidan och säkerställer god cirkulation i ångan med effektiv tillagning av dina ingredienser.Specifikation5 tillagningsprogram manuell, fisk & skaldjur, grönsaker, fågel, och spannmålVolym 5 LSnabb tillagning3 funktioner för ångkokning, återuppvärmning, och behållning av värmeLCD-display med förinställda tider för olika ingredienserSvala handtag för enkel hanteringEffekt 1800 W .

Se gärna också

Cuisinart - Cuisinart Ångkokare

Ångkokaren från Cuisinart gör det enkelt att snabbt laga hälsosam mat. Ångkokaren stänger in och bevarar alla näringsämnen och smak i maten. 5 tillagningsprogram gör det enkelt att tillaga de vanligaste ingredienserna och du kan till och med servera i skålen direkt på bordet. CookFresh är en snabb och effektiv funktion som pressar ångan från ovansidan och säkerställer god cirkulation i ångan med effektiv tillagning av dina ingredienser.

Specifikation:
5 tillagningsprogram: manuell, fisk & skaldjur, grönsaker, fågel, och spannmål
Volym: 5 L
Snabb tillagning
3 funktioner för ångkokning, återuppvärmning, och behållning av värme
LCD-display med förinställda tider för olika ingredienser
Svala handtag för enkel hantering
Effekt: 1800 W

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Vakuumförseglare tillbehör

Vakuumförseglare tillbehör från Foodsaver

Se alla produkter
Krus Mat  Livsmedel

Krus Mat Livsmedel från Gustavsberg

Se alla produkter
Smörgåsgrillar

Smörgåsgrillar från Tristar

Se alla produkter
Ismaskiner

Ismaskiner från Princess

Se alla produkter