Sidan innehåller annonslänkar

Ankarsrum Köttkvarn

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Mal kö;tt och stoppa korvKö;ttkvarnen frå;n Ankarsrum innehå;ller kvarnhus med kvarnvals, 4-bladig kniv, 4,5 mm hå;lskiva, matarbord, matarpropp, stä;nkskydd och 3 korvhorn 10/20/25 mm.Respektive tillbehö;r kan också; kö;pas separat.Med detta paket kan du mala ditt eget kö;tt och stoppa din egen korv, perfekt fö;r dig som jagar eller fö;r dig som vill ha koll på; vad du ä;ter. Kompatibilitet Kvarnen passar alla maskinmodeller, N1-N30, som tillverkats sedan 1945 tills nu.

OBS! Dagens hå;lskivor, kniv och kvarntillbehö;r passar dock inte till kvarnmodell 8 som tillverkades 1945-1978 (se siffra på; kniven) Diametern ä;r annorlunda och inga reservdelar finns lä;ngre att kö;pa till kvarnmodell 8.

Smidig montering och anvä;ndningMontera kvarnhuset runt drivuttaget, drag å;t vingmuttern och placera kvarnvalsen så; att den gå;r ordentligt ner i uttaget.Fö;r på;matning anvä;nder du den speciella matarproppen och inget annat. Kö;ttkvarnenMed kö;ttkvarnen kan du gö;ra dina egna kvalitetshamburgare och mala din egen kö;ttfä;rs.Hå;lskivan 4,5 mm passar till det mesta - kö;tt, kyckling, fisk med mera.Du kan också; anvä;nda kvarnen till att gö;ra strö;brö;d eller cheesecakebotten, riva morö;tter och ost eller finhacka lö;k.Om kö;ttet ä;r svå;rmalet kan du kyla det innan malning eller fö;rmala med 8 mm hå;lskiva (kö;pes separat).

Nä;r du ska mala monterar du kniven och hå;lskivan, fä;ster med lå;sringen och tippar maskinen å;t sidan.Tä;nk på; att inte dra å;t lå;sringen fö;r hå;rt, eftersom lå;sringen kommer att dras å;t av momentet nä;r du anvä;nder kvarnen och kan då; bli svå;r att lossa.På; kö;ttkvarnen monterar du pastaplattorna, kakspritsen och rivjä;rnet som finns att kö;pa som extra tillbehö;r. Stoppa korvNä;r du ska stoppa korv monterar du korvringen och korvhornet, fä;ster med lå;sringen och tippar maskinen å;t sidan.

Du kan vä;lja tre tjocklekar på; korv - 10, 20 och 25 mm.Det ä;r bra att frysa kvarnen innan du ska stoppa korv.Smö;rj in korvhornet med lite korvsmet så; blir det enklare att trä; på; fjä;lstret.Om det kommer in luft i korven, stanna maskinen och tryck fö;rsiktigt luften bakå;t via luftspå;ret. Rengö;ringEtt tips ä;r att rensa resterna frå;n kvarnen genom att mala igenom en skorpa, lö;k eller potatis.Diska sedan kvarnhus, kniv, kvarnvals, hå;lskivor och lå;sring fö;r hand med vatten och diskmedel och torka direkt.

Smö;rj sedan hå;lskivor och kniv med lite matolja och eftertorka med hushå;llspapper.Korvhornet, matarbordet, matarproppen och stä;nkskyddet diskar du enkelt i maskin. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2024