Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Bonbonniere Påskägg 14 cm Vit/Lera

Beställ Cooee - Bonbonniere Påskägg 14 cm Vit/Lera på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cooee - Bonbonniere Påskägg 14 cm Vit/Lera inom kategorin Askar.

Produktinformation

En stilren Bonbonniere i Cooee stil, med den matta och mjuka yta som kännetecknar deras så omtyckta produkter.Bonbonniere i form av ett ägg kommer bli fantasktisk vackert på dukade bordet, framför ett blomsterarragnemant eller som en prydnad för sig själv. Insidan av ägget är glaserad och därför perfekt att lägga små godbitar i.

Bonbonniere är handgjort och handmålat vilket gör att ingen del är den andra helt lik, alla är unika. Ägget finns i två storlekar att välja mellan.Cooee Design erbjuder vaser, krukor, ljusstakar och brickor i en tidlös men modern design.

Det svenska designvarumärket kommer med en innovativ design och skandinaviskt formspråk som kommit att ta världen med storm. Familjeföretaget grundades 2005 och finns idag världen över i många framstående designbutiker. .

Se gärna också

Aida - Raw Bonbonnière 12 cm Northern Green -25%

Liten skål med lock, tillverkad av stengods. Burken passar bra till plockgodis eller småsaker.

Serien Raw Northern Green från Aida är designad av Christiane Schaumburg-Müller. Serien ingår i Aida Raw, som utstrålar 70-talsnostalgi där den råa och naturliga stilen kombineras med en stilren och enkel design i neutrala nordiska färger. Skapa en dukning med fina linneservetter tillsammans med detta vackra porslin. Alla delar är handgjorda i en speciell genomfärgningsteknik, som ger varje produkt ett unikt utseende. Kan användas i ugn, frys och tål diskmaskin.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Serveringsfat

Serveringsfat från Sthål

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Rörstrand

Se alla produkter
Glaskeramikhällar

Glaskeramikhällar från Aeg

Se alla produkter
Ljusnät  ljusdraperier

Ljusnät ljusdraperier från Konstsmide

Se alla produkter