Cooee - Bonbonniere Påskägg 18 cm Café au Lait/Shell

Jämför produkt Cooee - Bonbonniere Påskägg 18 cm Café au Lait/Shell online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cooee - Bonbonniere Påskägg 18 cm Café au Lait/Shell i kategorin Askar här hos oss.

Produktinformation

En stilren Bonbonniere i den större modellen från Cooee stil, med den matta och mjuka yta som kännetecknar deras så omtyckta produkter.Bonbonniere i form av ett ägg kommer bli fantasktisk vackert på dukade bordet, framför ett blomsterarragnemant eller som en prydnad för sig själv. Insidan av ägget är glaserad och därför perfekt att lägga små godbitar i.

Bonbonniere är handgjort och handmålat vilket gör att ingen del är den andra helt lik, alla är unika. Ägget finns i två storlekar att välja mellan.Cooee Design erbjuder vaser, krukor, ljusstakar och brickor i en tidlös men modern design.

Det svenska designvarumärket kommer med en innovativ design och skandinaviskt formspråk som kommit att ta världen med storm. Familjeföretaget grundades 2005 och finns idag världen över i många framstående designbutiker. .

Produkter från kända varumärken
Möbler övrigt

Möbler övrigt från Gejst

Se alla produkter
Termosar

Termosar från Les Artistes

Se alla produkter
Integrerade diskmaskiner

Integrerade diskmaskiner från Whirlpool

Se alla produkter
Tillbehör luftvärmepumpar

Tillbehör luftvärmepumpar från Canvac

Se alla produkter