Sidan innehåller annonslänkar

Cult Design - Organiq Tallrik 19 cm

Beställ Cult Design - Organiq Tallrik 19 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cult Design - Organiq Tallrik 19 cm inom kategorin Assietter.

Produktinformation

En vacker assiett som är perfekt för frukosten och fikat. Tallriken har en minimalistisk form och är perfekt att matchas med delar ur samma serie.Serien Organiq tar inspiration från naturens vackra former som vattnets mjuka och vänliga vågor, träfends årsringar och bergens kurvor.

Stengodslerans naturliga vithet lyser igenom den blanka glasyren och blir en utmärkt bakgrund till maten. Organiq är en tålig, tidlös servis som ger ett lugnande intryck till varje bord.

Se gärna också

Magnor - Voyage Assiett 15 cm Vit

Från serien Voyage och norska Magnor kommer denna vackra assiett, en liten tallrik som blir utmärkt till kvällsmackan eller som förrättstallrik. Serien går i svart-vitt och är en härlig blandning av art deco, lyxig fransk bistro och modern inredning. Serien är designad av den duktiga stylisten Storm och finns i åtta delar. Olika exotiska djur finns på vissa av delarna som motiv, bland annat en flamingo och en jaguar. Alla delar har Storms karaktäristiska signatur på undersidan.

Storm är en populär stylist, med goda meriter från arbete för bland annat Vogue och Elle. Storm har lång erfarenhet som stylist och kan detta med interiör, och ger ständigt ny inspiration till hemmet. Inspirationen hämtar Storm från hela världen och ett speciellt kännetecken för honom är palmen som alltid är en glädjande symbol när man reser från kalla Norden till ett varmare land.

Magnor Glassverk grundades 1896. De är stolta över sin historia, men är också måna om att utvecklas. Varje år lanserar de två nya kollektioner. De samarbetar med några av de bästa formgivarna och konstnärerna idag. De vill göra produkter som skapar glädje och spänning och är en fröjd i generationer. Alla deras glas- och kristallprodukter är tillverkade för hand, med stor omsorg och kärlek av skickliga hantverkare.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Induktionshällar

Induktionshällar från Hoover

Se alla produkter
Kombinerad tvätttork

Kombinerad tvätttork från Electrolux

Se alla produkter
Serveringsdelar

Serveringsdelar från Eva Solo

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Bitz

Se alla produkter