Sidan innehåller annonslänkar
Ariete

Ariete Pane Express 1000 Bakmaskin

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Om du älskar nybakat bröd men helst vill slippa att krångla med deg och mjöl själv så är en bakmaskin från Ariete ett perfekt alternativ. Maskinen blandar, jäser, knådar och bakar utan att du behöver lyfta ett finger. Du behöver bara tänka på vilka ingredienser ditt bröd ska innehålla så tar maskinen hand om resten. Dessutom har den en timerfunktion som gör att du kan få nybakt bröd till frukost varje morgon. Det är bara att preppa maskinen med rätt ingredienser dagen före och ställa in timern på att sätta igång under natten.


Beställ Ariete Pane Express 1000 Bakmaskin på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Ariete Pane Express 1000 Bakmaskin inom kategorin Bakmaskiner.

Kategori: Bakmaskiner
Artikelnummer: 00C013300AR0
Visa fler

Från kunskapsbanken

Pane

Pane kan syfta på:

Express

Express kan syfta på: S/S Express (1877) – ett finländskt historiskt ångfartyg S/S Express (1900) – ett historiskt ångfartyg i Stockholms skärgård Albin Express – en segelbåt som är byggd i glasfiberarmerad plast och har aluminiumrigg Express (album av Anders Glenmark) – ett album från 1977 av Anders Glenmark Express (album av Solid Base) – ett album från 1999 av Solid Base

1000

1000 (M) var ett skottår som började en måndag i den julianska kalendern.

Bakmaskin

En bakmaskin är en köksmaskin som bakar bröd. Maskinen blandar ingredienser till en deg, knådar degen, jäser och gräddar brödet automatiskt. Den är typiskt utrustad med ett ur eller en timer med vilken man kan ställa in när brödet ska vara färdigt (vanligtvis inom 3 timmar), så att det går att servera nybakat och varmt till frukost.

Russell

Russell eller Russel kan syfta på: Russells paradox – den till synes naturliga och självklara abstraktionsprincipen ger upphov till motsägelser i mängdteorin Russelltribunalen – undersökte och utvärderade amerikansk utrikespolitik och militära engagemang i Vietnam efter den franska garnisonens nederlag 1954 Russell-Einsteinmanifestet – ett manifest undertecknat av elva framstående vetenskapsmän 1955 Hertzsprung-Russelldiagram – en grafisk presentation av stjärnornas absoluta ljusstyrkor eller luminositeter

Hobbs

Hobbs är en stad i den amerikanska delstaten New Mexico med en yta av 49,0 km² och en befolkning, som uppgår till cirka 34 000 invånare (2010). Staden är belägen i Lea County i den sydöstligaste delen av delstaten cirka 5 km väster om gränsen till Texas. Cirka 42 procent av befolkningen i staden kallar sig hispanic or latino och 7 % är afroamerikaner. Av befolkningen lever cirka 24 procent under fattigdomsgränsen.