Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Bakpensel 20,5 cm

Jämför produkt Kockums - Bakpensel 20,5 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kockums - Bakpensel 20,5 cm i kategorin Bakpenslar här hos oss.

Produktinformation

Bakpensel i obehandlat bokträ. Skaftet har en stilren design som gör att du får ett bra grepp.

Penseln kan användas till att pensla bakverk eller glasera mat. Penselhåren är gjorda av naturmaterial och rengörs med varmt vatten och milt diskmedel.

Se gärna också

Eva Solo - Eva Trio Bakpensel -25%

En klassisk bakpensel ur Eva Trio serien tillverkad i rostfritt stål och med en design som gör att du enkelt kan hänga upp den när du inte använder den. Perfekt för att glasera kött eller pensla bakverk med. Tål maskindisk.

Eva Trio har tagit fram en hel serie med redskap för köket, designade av Ole Palsby i rostfritt stål med långa handtag för att enkelt kunna komma åt överallt.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Kockknivar

Kockknivar från Miyabi

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Nybro Crystal

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från Professional Secrets

Se alla produkter
Bordslampor

Bordslampor från PR Home

Se alla produkter