Sidan innehåller annonslänkar

Cilio - Barset 5 delar

Jämför produkt Cilio - Barset 5 delar online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cilio - Barset 5 delar i kategorin Barset här hos oss.

Produktinformation

Barset i 5 delar i rostfritt stål från Cilio. Allt du behöver för att få till de perfekta drinkarna.

Se gärna också

Modern House - Sontell Barset 3 delar Koppar -25%

Ett elegant barset i rostfritt stål ur serien Sontell från Modern House. Med det här barsetet får du allting du behöver för att göra läckra cocktails och drinkar hemma.

Barsetet innehåller:
- Måttbägare (2 och 4 cl)
- Shaker
- Cocktailsked

Måttbägaren hjälper dig mäta upp den rätta mängden för din drink. Fyll shakern med isbitar och tillsätt färska örter eller frukt, skaka sedan ordentligt innan du serverar drinken i ett glas med hjälp av cocktailsilen. Cocktailskeden har ett långt och vridet skaft vilket gör att du når ner i shakern och högre glas utan problem och med den platta delen kan du krossa ingredienser som mynta och lime.

Barsetet kan diskas i diskmaskin men det rekommenderas att använda en fuktig trasa för rengöring. Torka alltid delarna ordentligt innan förvaring för att undvika rost, även rostfritt stål kan rosta om det utsätt för fukt under längre tid. Om fingeravtryck inte skulle försvinna kan lite hushållssprit 75% på en trasa gnuggas på området och sedan torkas av med mjuk trasa.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Mattor

Mattor från Hay

Se alla produkter
Airfryer  Fritös

Airfryer Fritös från Cosori

Se alla produkter
Matbestick styck

Matbestick styck från Iittala

Se alla produkter
Köksvågar

Köksvågar från Tristar

Se alla produkter