Sidan innehåller annonslänkar

Viski - Professional Barset 4 delar

-25%

Beställ Viski - Professional Barset 4 delar på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Viski - Professional Barset 4 delar inom kategorin Barset.

Produktinformation

Viski är ett märke som satsar på moderna tillbehör för vin och baren med klassiska funktioner och exceptionell design. Med produkter i hög kvalité erbjuder dom allt du behöver till baren och lite till.I detta set får du allt du behöver för att blanda riktigt goda drinkar.

Ett mått, en lång barsked, en sil och en rörkanna. Perfekt set att ge bort i present!

Se gärna också

WMF - Clever&More Barset 4-delar

Med barsetet från WMF i 4 delar kan du när som helst blanda ihop en härlig drink som en äkta bartender. Uppsättningen innehåller allt du behöver för att servera dig själv eller dina vänner en riktigt god drink. När tillbehören inte används kan de enkelt förvaras inuti shakern.
Setet innehåller
- Shaker
- Måttbägare
- Istång
- Muddler

Shakern rymmer 0.7 liter och är komplett med sil och måttbägare på 4 cl respektive 6 cl så du enkelt och skickligt kan mäta, skaka och sila en härlig drink. Istången är perfekt för isbitar med dess tandade kanter. Muddlern är tillverkad i vackert bokträ och krossar alla drinkingredienser.

Shakern, silen, måttbägaren och istången är tillverkade i Cromargan® rostfritt stål 18/10 och tål diskmaskin.

Läs mer

Från kunskapsbanken

114

114 (CXIV) var ett normalår som började en söndag i den julianska kalendern.