Sidan innehåller annonslänkar

Coravin - Kapslar 9 cm 3-pack

Jämför produkt Coravin - Kapslar 9 cm 3-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Coravin - Kapslar 9 cm 3-pack i kategorin Bartillbehör övrigt här hos oss.

Produktinformation

Premium Coravin kapslar är särskilt konstruerade för användning med alla Coravin-system, och säkerställer en perfekt försegling och upphällning varje gång. Trycksätter flaskor med argongas för upphällning av vin - ett glas åt gången.

Coravin kapslar är kraftkällan i ett Coravin-system, och en fundamental komponent i Coravin-tekniken. Kapslarna innehåller 99,99% ren argongas.Varje kapsel kan hälla upp till femton glas vin så att du kan njuta av din favoritflaska, glas efter glas, under lång tid. .

Se gärna också

Fizzics - Fizzics DraftPour Öltapp

Med Fizzics öltapp får du en god, tappad öl varje gång. Öltappen är försedd med Fizzics populära Micro-Foam teknik vilken får vilken flask- eller burköl som helst att smaka underbart och bubbla ljuvligt. Placera enkelt flaskan eller burken inuti öltappen och ställ glaset under kranen, när du sedan drar i tappen kommer ölen ut och fyller upp ditt glas med skummig och god öl – precis som på en bar! Öltappen är konstruerad med hjälp av en patenterad vätskedynamik vilken förbättrar smaken på ölen.

Öltappen väger under 2 kg vilket gör att den med fördel kan tas med till diverse festliga tillställningar, både utomhus och inomhus då den kan drivas med både USB-kabel eller två AA batterier. Nyinsatta batterier räcker till hela 200 tappningar.

En fantastisk öltapp som passar med alla sorters flaskor och burkar med en volym mellan 340 ml och 710 ml. Njut av en tappad öl hemma, på campingresan eller på sommarfesten utomhus! Det enda du behöver göra är att ta med glas och öl.

- Praktisk, portabel och lätthanterlig öltapp
- Kompatibel med flaskor och burkar mellan 340 – 710 ml
- Patenterat system som ger en bättre smak till ölen
- Drivs via 2 AA batterier eller USB-kabel

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Klockor

Klockor från NeXtime

Se alla produkter
Kaffetegods

Kaffetegods från House Doctor

Se alla produkter
Kyl  frys side-by-side

Kyl frys side-by-side från Samsung

Se alla produkter
Dekorationsartiklar övrigt

Dekorationsartiklar övrigt från Rory Dobner

Se alla produkter