Viski - Belmont Hawthorne sil Guld

-30%

Beställ Viski - Belmont Hawthorne sil Guld på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Viski - Belmont Hawthorne sil Guld inom kategorin Bartillbehör övrigt.

Produktinformation

Viski är ett märke som satsar på moderna tillbehör för vin och baren med klassiska funktioner och exceptionell design. Med produkter i hög kvalite erbjuder dom allt du behöver till baren och lite till.En sil från Viski gjord i guldpläterad rostfritt stål.

Passar till standardglas. För enklare rengöring går det att ta bort fjädern. .

Se gärna också

Alessi - Alessi Cocktailset 3 delar Rostfri

Cocktailset från Alessi - tre viktiga delar du behöver för att blanda en riktigt god cocktail. Setet består av ett cocktailmått, en cocktailsil och en drinkpinne. I snygg design och rostfritt stål.

Cocktailmått - Med detta kan du utan problem dosera sprit, juice eller annan dryck som du vill ska ingå i dina drinkar, design Carlo Mazzeri och Anselmo Vitale. Ena delen rymmer 4 cl, den andra 2 cl, bara vänd på måttet efter önskvärd mängd.

Cocktailsilen hjälper till att hälla upp drinken utan att is, fruktbitar och annat åker med ned i glaset. Med sina fyra ”ben” som hjälp att hålla den på plats, häller du upp perfekta cocktails varje gång.

Och när drinken är färdigblandad är det bara att röra om med den stilfulla dekorativa drinkpinnen, design Ettore Sottsass.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Silence

Silence kan syfta på: Silence Records – ett svenskt skivbolag Silence (Sonata Arctica) – ett album av Sonata Arctica Silence (A.C.T) – ett album av A.C.T

Guld

Guld (latinskt namn Aurum, i talspråk gull) är ett grundämne som tillhör gruppen ädelmetaller och gruppen myntmetaller samt är ett mineral. Guld har den kemiska beteckningen Au som kommer av aurum, det latinska ordet för guld. Det är en eftertraktad metall vilken under århundraden har använts som betalningsmedel, som värdebeständig tillgång, som smycken, för påkostad utsmyckning och beständigt blanka ytor. Metallen finns som korn och klumpar i berggrunden, i underjordiska ådror och i guldrik alluvialjord.