Viski - Glacier Rocks Whiskysten rund Rostfri

-50%

Beställ Viski - Glacier Rocks Whiskysten rund Rostfri på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Viski - Glacier Rocks Whiskysten rund Rostfri inom kategorin Bartillbehör övrigt.

Produktinformation

Viski är ett märke som satsar på moderna tillbehör för vin och baren med klassiska funktioner och exceptionell design. Med produkter i hög kvalité erbjuder dom allt du behöver till baren och lite till.Använd denna blänkande rostfria whiskysten för att kyla ner drinkar utan att det blir vattniga.

Frys stenen, lägg i ett glas och häll din favorit dryck över för en kyld god drink. När du köper den rostfria whiskystenen får du även med förvarings påse.

Se gärna också

BoxInBag - BOXinBAG & CO Presnaps No.2

Med Presnaps No.2 får du en snaps därhemma som du kryddat alldeles själv eller så kan det bli den perfekta gå-bort-presenten. Varför inte både och? No. 2 – fläderblommor, apelsinskal, kummin och kanel Denna smaksättning är fyllig, blommig och har en frisk fläderkaraktär. Inslaget av kanel ger en lätt sötma. Passar till gravad lax Också mycket bra till sparris med hollandaisesås Från BOXinBAG kommer serien Presnaps, ett resultat av mycket funderande och provsmakande av olika kombinationer av örter och bär. Serien innehåller än så länge tre smakkombinationer No.1, No.2 och No. 3. Enkelt, tydligt och öppnar för oändliga möjligheter. Som namnet avslöjar är detta starten för den perfekta snapsen. Allt är förberett och det enda du behöver göra är att tillsätta svenskt renat brännvin.Perfekt till midsommar, kräftskivan, julen och andra festliga tillfällen, eller tillfällen du vill ska bli lite festliga. Bara följ dessa enkla instruktioner och låt dig väl smaka 1. Tillsätt brännvin/vodka och skaka flaskan 2. Låt dra i 24 timmar 3. Tillsätt 1/2 tsk socker 4. Sila av innan servering

Läs mer

Från kunskapsbanken

Grundig

Grundig AG är ett elektronikföretag från Nürnberg i Tyskland. Grundig grundades av Max Grundig.