Viski - Professional Konsil Rostfri

-25%

Jämför produkt Viski - Professional Konsil Rostfri online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Viski - Professional Konsil Rostfri i kategorin Bartillbehör övrigt här hos oss.

Produktinformation

En konsil i rostfritt stål som passar till alla storlekar på rörkannor eller shakers. Separerar i ett ögonblick! Kan separera en hel drink på en gång.

Se gärna också

BoxInBag - Presnaps No.3

Med Presnaps No.3 får du en snaps därhemma som du kryddat alldeles själv eller så kan det bli den perfekta gå-bort-presenten. Varför inte både och?

No. 3 – kummin, koriander, anis och apelsin
Fyllig och balanserad kryddighet med smak av kummin och fänkål.
Här finns inslag av koriander och apelsin som ger fin avrundning.
Passar till strömming och sill (helst på klassisk 1-2-3 lag)
Också mycket bra till fisk och skaldjurssoppa samt sushi

Från BOXinBAG kommer serien Presnaps, ett resultat av mycket funderande och provsmakande av olika kombinationer av örter och bär. Serien innehåller än så länge tre smakkombinationer No. 1, No. 2 och No. 3. Enkelt, tydligt och öppnar för oändliga möjligheter.

Som namnet avslöjar är detta starten för den perfekta snapsen. Allt är förberett och det enda du behöver göra är att tillsätta svenskt renat brännvin.Perfekt till midsommar, kräftskivan, julen och andra festliga tillfällen, eller tillfällen du vill ska bli lite festliga. Bara följ dessa enkla instruktioner och låt dig väl smaka

1. Tillsätt brännvin/vodka och skaka flaskan
2. Låt dra i 24 timmar
3. Tillsätt 1/2 tsk socker
4. Sila av innan servering

Läs mer