Viski - Warren Hawthorne sil Svart

-50%

Jämför produkt Viski - Warren Hawthorne sil Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Viski - Warren Hawthorne sil Svart i kategorin Bartillbehör övrigt här hos oss.

Produktinformation

Denna sil har en snygg svart polerad design. Den är perfekt för att sila av drinkar med eftersom den har väldigt tajta spiraler.

Spiralerna är avtagbara. Passar till stora och mellanstora mixglas.Viski är ett märke som satsar på moderna tillbehör för vin och baren med klassiska funktioner och exceptionell design.

Se gärna också

BoxInBag - Presnaps No.1

Med Presnaps No.1 får du en snaps därhemma som du kryddat alldeles själv eller så kan det bli den perfekta gå-bort-presenten. Varför inte både och?

No. 1 – apelsin, kummin och dillfrö
Det här är en mild snaps med avrundad kryddning och inslag av dillfrö och kummin.
Liten, angenäm sötma av pomerans.
Passar till kräftor
Också mycket bra till starka ostar, köttbullar och annan milt kryddad husmanskost.

Från BOXinBAG kommer serien Presnaps, ett resultat av mycket funderande och provsmakande av olika kombinationer av örter och bär. Serien innehåller än så länge tre smakkombinationer No.1, No.2 och No. 3. Enkelt, tydligt och öppnar för oändliga möjligheter.

Som namnet avslöjar är detta starten för den perfekta snapsen. Allt är förberett och det enda du behöver göra är att tillsätta svenskt renat brännvin.Perfekt till midsommar, kräftskivan, julen och andra festliga tillfällen, eller tillfällen du vill ska bli lite festliga. Bara följ dessa enkla instruktioner och låt dig väl smaka

1. Tillsätt brännvin/vodka och skaka flaskan
2. Låt dra i 24 timmar
3. Tillsätt 1/2 tsk socker
4. Sila av innan servering

Läs mer

Från kunskapsbanken

Silence

Silence kan syfta på: Silence Records – ett svenskt skivbolag Silence (Sonata Arctica) – ett album av Sonata Arctica Silence (A.C.T) – ett album av A.C.T

Svart

Svart är en riktigt mörk färg som i idealfallet inte drar mot någon annan färg, alltså saknar kulörthet. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är svart en av sex elementarfärger och betecknas med S. Till skillnad från kulörta färger kan svart inte definieras genom hänvisning till strålningsvåglängd. Upplevelsen av svart uppstår i stället genom kontrast mot någonting som vi ser som vitt.