Rosendahl - Grand Cru Bistro Bestickset 16 delar Ash Grey

Jämför produkt Rosendahl - Grand Cru Bistro Bestickset 16 delar Ash Grey online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Rosendahl - Grand Cru Bistro Bestickset 16 delar Ash Grey i kategorin Bestickset här hos oss.

Produktinformation

Grand Cru Bistro Bestickset 16 delar är Rosendahls nya bistrobestick med en fräsch touch av franskt caféliv.Besticksetet innehåller 16 delar och de fyra knivarna, fyra gafflarna, fyra skedarna och fyra teskedarna är alla skapade för att behålla sitt utseende, trots det oundvikliga slitage som vardagsbesticken utsätts för. Grand Cru Bistro skapades helt enkelt för att klara rutinen besticklåda-middagsbord-diskmaskin, dag efter dag - Rosendahl skapar design som håller.Med bistrobesticken skapardu enkelt en ny känsla och atmosfär i ditt hem.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Bestickset från andra varumärken

Upp till 58% rabatt
Hardanger Bestikk - Tuva Bestickset 24 delar

Bestickset från Hardanger Bestikk

Utforska allt inom Bestickset från Hardanger Bestikk.
Upp till 53% rabatt
Stelton - Norstaal Maya 2000 Bestickset 24 delar

Bestickset från Stelton

Här har vi samlat Bestickset från Stelton.
Upp till 35% rabatt
Gense - Ehra Bestickset 16 delar

Bestickset från Gense

Här har vi samlat Bestickset från Gense.
Upp till 41% rabatt
Broste Copenhagen - Tvis Bestickset 16 delar rostfri Rosefärg

Bestickset från Broste Copenhagen

Här har vi samlat Bestickset från Broste Copenhagen.
Upp till 30% rabatt
Sambonet - Rock Gåvoset Gafflar 6 delar

Bestickset från Sambonet

Missa inga bra priser på Bestickset från Sambonet.
Upp till 50% rabatt
Anders Petter - Viken Bestickset 48 delar

Bestickset från Anders Petter

Missa inga bra priser på Bestickset från Anders Petter.

Se gärna också

Aida - Raw Bestickset 16 delar Guld

Aida Raw bestick i 16 delar. Aida Raw är serien som kombinerar råa intryck med naturliga färger och material till en unik, snygg och enkel design i nordiskt stuk.

Besticken från Aida är tillverkade av 18/0 kromstål och finns i fyra olika färger: svart, silver, guld och matt roséguld. Komplettera gärna med andra delar ur Aida Raw.

I Aida Raw bestickset 16 delar ingår
4 knivar 22,5 cm
4 gafflar 20,5 cm
4 matskedar 20,5 cm
4 teskedar 14 cm.

Svarta bestick
Hur snyggt och elegant med ett svart bestickset? Kombinera besticken med porslin i dova färger eller låt dem sticka ut som kontrast till ljust porslin. Den matta ytan tillsammans med den enkla, vackra designen gör att de svarta besticken blir pricken över i vid middagen.

Guldbestick
Guldbestick från Aida Raw sätter guldkant på vardagen! Bestickset i guldfärg blir en stilren och rolig detalj vid matbordet, och fungerar lika bra till vardags som till fest.

Silverbestick
Spännande design i kombination med klassisk färg och material. Aida Raw bestickset silver är gjort i polerat rostfritt stål och ett säkert kort i alla situationer.

Bestick roséguld
Aida Raw bestick i matt roséguld passar lika bra för den som gillar att experimentera med dukningen som för den som föredrar mer jordnära färger. Både design och färgval på besticken är både stilrent och unikt – skandinavisk design när den är som bäst!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2023