Sidan innehåller annonslänkar
Bosch

Bosch Mszv0fb1 Blender

149 kr 119 kr-20%
Kontrollera pris

Läs mer och köp

Vakuum zip-påse Utmärkt resultat Starka påsar i flera lager som skapar en lufttät livsmedelsförvaring. Förlänger hållbarheten i kyl, frys eller skafferi. Tillaga sous-vide i temperaturer upp till 85°C. Insidan har en struktur för att luften lättare ska kunna pumpas ut. Bekvämlighet / Rengöring Anpassade för Bosch stavmixer med vakuumpump och Bosch VitaMaxx vakuumblender. Återanvändningsbara och dubbel zippförslutning för enkel stängning och öppning. Vit etikett att skriva på för att ha kontroll på innehåll och datum. Zippåsarna är diskmaskinsäkra. Säkerhet / material Påsarna är slitstarka, doft- och smakneutrala samt säkra att använda i mikrovågsugn. Alla plastdelar som kommer i kontakt med livsmedel är BPA-fria


Beställ Bosch Mszv0fb1 Blender på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Bosch Mszv0fb1 Blender inom kategorin Blenders.

Kategori: Blenders
Artikelnummer: MSZV0FB1
Visa fler

Från kunskapsbanken

Blender

Blender är ett fritt program för att modellera och rendera 3D-grafik, animationer och göra spel med. Blender finns till ett stort antal operativsystem, bland annat GNU/Linux, Windows, Mac OS, Solaris och FreeBSD.