Sidan innehåller annonslänkar

Cuisinart - Cordless On the Go Blender

Jämför produkt Cuisinart - Cordless On the Go Blender online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cuisinart - Cordless On the Go Blender i kategorin Blenders här hos oss.

Produktinformation

On the Go Blender från Cuisinarts serie Cordless Collection är en sladdlös, lätt och effektiv blender som kan mixa ingredienser var du än befinner dig. Den här blendern är otroligt praktisk då den kan användas överallt och inte behöver kopplas in till ett eluttag.

Blendern kan enkelt packas ner i väskan och tas med till jobbet, gymmet eller följa med på resa. Använd den till att göra goda smoothies eller mixa ihop en god drink eller dressing till maten.

Vill du toppa din smoothie eller efterrätt med nötter går det utmärkt att använda blendern till att hacka nötterna i fina bitar. Den stilrena blendern kan med fördel stå framme på köksbänken och bli en del av köksinredningen utan att ta upp för mycket yta.

Blenderns litiumbatteri räcker till 8 läckra smoothies vid fulladdning och när batteriet är slut laddas det enkelt med den medföljande USB-sladden. Batterinivån visas på en indikator på blendern och ett fulladdat batteri fås på 2 timmar.

Tillbehören tål diskmaskin och enheten torkas av med lätt fuktad trasa. Produkten har 2 års garanti.En fulländad, kompakt produkt som kommer förenkla vardagen och underlätta energipåfyllningen när du är på väg.

Produkter från kända varumärken
Handdammsugare

Handdammsugare från Shark

Se alla produkter
Tabletter

Tabletter från House Doctor

Se alla produkter
Muffinsformar

Muffinsformar från Tareq Taylor

Se alla produkter
Bakformar

Bakformar från Tala

Se alla produkter