Cuisinart - Cordless Pro Hand Blender Stavmixer

Beställ Cuisinart - Cordless Pro Hand Blender Stavmixer på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cuisinart - Cordless Pro Hand Blender Stavmixer inom kategorin Blenders.

Produktinformation

Cordless Pro Hand Blender ur serien Cordless Collection från Cuisinart är en sladdlös stavmixer som underlättar arbetet i köket, vare sig det gäller matlagning eller bakning. Med den här stavmixern kan du hacka, mixa, blanda eller vispa var som helst i hemmet och slippa krångel med sladdar och lediga eluttag.

Stavmixern är lätt att hantera och med den medföljande mixkannan kan goda smoothies, såser och cocktails förberedas. Det går även utmärkt att använda stavmixern till att göra soppor då den är värmetålig upp till 100°C.

Hacka grönsakerna snabbare och lättare med den medföljande hackskålen, eller gör en god dressing till salladen. Visptillbehöret är utmärkt att använda till exempelvis grädden eller smeten - en stavmixer som går att använda till de flesta förberedelser i köket.

Stavmixern Cordless Pro har ett litiumbatteri och när batteriet är fulladdat kan mixern användas i 30 minuter utan avbrott, och under den tiden hinner man både hacka, vispa och mixa. Stavmixern Pro är även försedd med en indikator som visar batterinivån så du enkelt kan se när det dags att ladda batterierna med den medföljande USB-sladden.

Alla tillbehör tål diskmaskin och enheten torkas av med lätt fuktad trasa. Produkten har en garanti på 2 år.

Produkter från kända varumärken
Fritöser

Fritöser från Ninja

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Byon

Se alla produkter
Serviser set

Serviser set från HACKEFORS

Se alla produkter
Ostknivar

Ostknivar från Jean Dubost Laguiole

Se alla produkter