Sidan innehåller annonslänkar
Emerio

Emerio - Professional Mixer 2 L

1999 kr 1000 kr-50%
Kontrollera pris

Läs mer och köp

Stark och tålig mixer med en rymlig kanna på 2 L. Tack vare mixerns styrka kan du förvandla de flesta grönsakerna och frukterna till en härlig smoothie. Du kan till och med göra soppa, då hastigheten och friktionen värmer upp råvarorna.

Den tillhörande kannan är i det extremt tåliga materialet tritan är dessutom lätt att rengöra.

-BPA-fri kanna i Tritanplast
-Japanska stålknivar
-Tillhörande stamp för enkel bearbetning av t.ex. frysta grönsaker


Beställ Emerio - Professional Mixer 2 L på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Emerio - Professional Mixer 2 L inom kategorin Blenders.

Kategori: Blenders
Artikelnummer: 135425
Visa fler

Från kunskapsbanken

Mixer

Mixer kan syfta på: Mixer (köksmaskin) – en köksmaskin bestående av ett kärl med motordrivna mycket vassa knivar Mixer (elektronik) – en krets som blandar två frekvenserMixerbord – en enhet för att styra hur ljud från olika ljudkällor Ljudmix – en procedur oftast utförd av ljudtekniker där elektroakustiskt ljud mixas ihop till en helhet Mixer - ett yrke, se ljudtekniker

102

102 (CII) var ett normalår som började en lördag i den julianska kalendern.

Adelberg

Adelberg är en kommun och ort i Landkreis Göppingen i regionen Stuttgart i Regierungsbezirk Stuttgart i förbundslandet Baden-Württemberg i Tyskland.Kommunen ingår i kommunalförbundet Östlicher Schurwald tillsammans med kommunerna Birenbach, Börtlingen och Rechberghausen.