Sidan innehåller annonslänkar

Vitamix Ascent A2300i Red


Jämför produkt Vitamix Ascent A2300i Red online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Vitamix Ascent A2300i Red i kategorin Blenders här hos oss.

Se gärna också

Wilfa Powerfuel XL PB1S-P2000

Mixer fristå;ende Powerfuel XL PB1S-P2000 Wilfa

POWERFUEL XL SILVER – FUEL YOUR BODY

Storlek mö;ter kraft
PowerFuel XL ä;r en hö;ghastighetsblender med verklig kraft som hjä;lper dig att lyckas i kö;ket. Den ä;r designad och utvecklad fö;r att effektivt mixa stora mä;ngder kvantiteter av bå;de varma och kalla ingredienser. Fö;r att uppnå; detta har Wilfa kombinerat en hö;ghastighetsmotor på; 2000 W med 6 skarpa knivar och en 2 liters kanna. Den senaste toppmodellen i PowerFuel-serien med extra stor kanna mixar de hå;rdaste ingredienserna till perfektion på; bara nå;gra få; sekunder. Det ger dig ett perfekt resultat med allt frå;n is, smoothies, mandelmjö;l, jordnö;tssmö;r till rykande varm fä;rdig soppa.

Mer ä;n en blender
Med sina 6 specialdesignade knivar och 32 000 varv per minut, ä;r denna blender den perfekta kö;kshjä;lparen. Den digitala displayen rä;knar ner tiden bå;de nä;r du kö;r med manuell hastighet och nä;r du anvä;nder de fö;rinstallerade programmen. Praktiskt och enkelt att anvä;nda.

BPA-fri kanna med ”smart corners”
Kannan rymmer 2 liter, ä;r solid och tillverkad av BPA-fri plast. Kannan har må;nga fö;rdelar, kannan bå;de vä;ger lite och ä;r extremt tå;lig. Den har ”smart corners” som garanterar maximal och effektiv rotation av ingredienserna. Innehå;llet kastas upp hö;gre i kannan ä;n i en traditionell kanna vilket i sin tur gö;r blandningen av smoothies, soppor, mjö;l, smö;r etc jä;mnare. Dessutom tå;l kannan innehå;ll upp till 100 °C. Det ingå;r också; en tamper till kannan som kan anvä;ndas fö;r att rö;ra om bland ingredienserna.

Programinstä;llningar
PowerFuel har 3 fö;rinstä;llda program soppa, iskross och smoothie. Programmen hjä;lper dig att lä;tt uppnå; perfekta resultat fö;r de vanligaste uppgifterna. Tryck bara på; start och blendern stannar automatiskt nä;r det ä;r redo att serveras. Du kan också; vä;lja att kö;ra blendern i manuellt lä;ge. Hä;r kan du sjä;lv stä;lla in hastighet och styra tiden så; att du alltid uppnå;r ö;nskat resultat.

Automatiskt ö;verbelastningsskydd
Fö;r att skydda blendern frå;n ö;verbelastning har blendern en inbyggd sensor. Sensorn hindrar blendern frå;n att starta om den upptä;cker att det finns fö;r må;nga ingredienser i kannan, eftersom den då; blir fö;r tung och kan skada motorn.

Garanti
Wilfa ger dig 5-å;rs garanti nä;r du kö;per denna produkt.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Matberedare

Matberedare är en hushållsapparat som underlättar flera moment i matlagningen. En matberedare har flera uppgifter som att riva, skiva, hacka och blanda matvaror. Med en matberedare går det till exempel att skiva gurkor och potatis, riva morötter, hacka lök och nötter och blanda till mindre degar. Maskindelen driver olika verktyg som sätts i en skål. Många matberedare har en säkerhetsanordning så att de bara kan startas om locket sitter på ordentligt då verktygen är skyddade. En större typ av köksmaskin för bearbetning av matvaror kan kallas hushållsassistent, medan en mindre typ av motsvarande köksapparat kan benämnas mixer eller om den är ännu enklare blender.