Sidan innehåller annonslänkar

Vitamix Ascent A2500 Black Blender - Svart


Beställ Vitamix Ascent A2500 Black Blender - Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Vitamix Ascent A2500 Black Blender - Svart inom kategorin Blenders.

Produktinformation

Denna mixer från Vitamix kan enkelt göra ditt liv enklare. Vill du göra smoothies, juice eller soppa hjälper mixern dig att göra det enklare och snabbare så att du slipper allt det hårda arbetet och du behöver bara koncentrera dig på att njuta av maten.

Den har en effekt på 1400 W. Inkl.

Blender

Blender är ett fritt program för att modellera och rendera 3D-grafik, animationer och göra spel med. Blender finns till ett stort antal operativsystem, bland annat GNU/Linux, Windows, Mac OS, Solaris och FreeBSD.

Se gärna också

OBH Nordica Elite Mix+ Blender 1,5l. Trita

Mixer fristå;ende Elite Mix+ Blender 1,5L Tritan OBH Nordica

Hö;ghastighetsblender
Elite Mix+ ä;r en kraftfull hö;ghastighetsblender som tä;cker alla behov! Det som ä;r unikt fö;r high speed blenders ä;r hastigheten. Med Elite Mix+ Blender kraftfulla och robusta motor och tillsammans med Powelix Life-teknologi få;r du den ultimata blenderupplevelsen! Oavsett om du mixar bananer och bä;r fö;r att gö;ra smoothies eller gö;r en kanna med drinkar till festen, kommer Elite Mix+ mixa ingredienserna till smidig och krä;mig perfektion.

Ttitaniumbelagda skä;rblad
Hö;ghastighetsblendern har tre fö;rinstä;llda program och sex titaniumbelagda blad i rostfritt stå;l. Skä;rbladen ä;r gjorda i den innovativa tekniken Powelix Life, som kombinerar den perfekta skä;rvinkeln med den ultimata formen på; bladen. Detta ger ö;verlä;gsen hackning av bå;de mjuka och hå;rda ingredienser och ett jä;mnt, krä;migt och fint resultat utan nå;gra kvarvarande bitar. Nu kan du gö;ra alla recept frå;n hä;lsosamma soppor och smoothies till att krossa is och gö;ra nice creams! Elite Mix+ passar också; perfekt fö;r att gö;ra puréer eller mixa kakdeg! Utö;ver programmen smoothie, auto clean och iskrossning kan du anpassa din mixning med funktionerna puls och variable speed. Displayen ä;r bakgrundsbelyst och lä;tt att anvä;nda.

Kanna av tritan
Om hela familjen ska ha soppa eller smoothies på; samma gå;ng kan en full blenderkanna bli vä;ldigt tung. Dä;rfö;r ä;r hö;ghastighetsblendern Elite Mix+ utrustad med en lä;ttviktskanna av tritan! Tritan ä;r inte bara mycket lä;ttare utan också; avsevä;rt tå;ligare ä;n glas, vilket gö;r den hä;r kannan mycket hå;llbar. Kannan rymmer 1,5 liter och tå;l diskning i diskmaskin.

Klassiskt formgiven i rostfritt stå;l
Blendern ä;r en kö;ksenhet som de flesta lä;mnar framme. Dä;rfö;r har vi lagt sä;rskild omsorg på; att ge hö;ghastighetsblendern Elite Mix+ ett kvalitativt och stilrent uttryck. Den har en klassisk formgivning och ett skyddande hö;lje i rostfritt stå;l. Detta skapar en fö;rhö;jd kä;nsla av kvalitet som gö;r den inre produkten rä;ttvisa. Fö;r den som ä;ndå; fö;redrar att fö;rvara den i ett skå;p ä;r den lä;tt att ta isä;r, och den lä;tta tritankannan bidrar till att den snabbt kan stä;llas undan och tas fram efter behov.

Enkel att rengö;ra
Vid behov rengö;r du enkelt kannan med funktionen auto clean. Du hä;ller bara i en liter varmvatten och ett par droppar diskmedel i kannan, trycker på; auto clean – och visp, så; rengö;r maskinen sig sjä;lv!

Läs mer

Från kunskapsbanken

Black

Black kan syfta på: Black (hästfärg) – en hästfärg Familjen Black – familj från Harry Potter-världen Sensation Black – ett dansevenemang Black – HTML-färgnamn på färgen svart Black – artistnamnet för den brittiske musikern Colin Vearncombe

Svart

Svart är en riktigt mörk färg som i idealfallet inte drar mot någon annan färg, alltså saknar kulörthet. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är svart en av sex elementarfärger och betecknas med S. Till skillnad från kulörta färger kan svart inte definieras genom hänvisning till strålningsvåglängd. Upplevelsen av svart uppstår i stället genom kontrast mot någonting som vi ser som vitt.