Sidan innehåller annonslänkar

Vitamix Ascent A2500 Red Blender - Röd


Beställ Vitamix Ascent A2500 Red Blender - Röd på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Vitamix Ascent A2500 Red Blender - Röd inom kategorin Blenders.

Produktinformation

Det är jobbigt att hacka och mosa ingredienser till maten varje dag. Med en mixer går uppgiften snabbare och blir roligare.

Oavsett om du behöver skära grönsaker eller vill göra en läcker saftblandning hjälper denna mixer från Vitamix dig. Effekten är 1400 W.

Inkl. Receptboken Power Blending av Mads Bo, värde 199, - (danska språket i boken) .

Blender

Blender är ett fritt program för att modellera och rendera 3D-grafik, animationer och göra spel med. Blender finns till ett stort antal operativsystem, bland annat GNU/Linux, Windows, Mac OS, Solaris och FreeBSD.

Se gärna också

Elvita CPB5151X

Hö;ghastighetsblender fö;r enkel blandning

Elvita CPB5151X ä;r en riktig power blender med 1500 W motor och knivar som roterar med 40 000 varv/minut, vilket ä;r betydligt snabbare ä;n en vanlig blender. Det innebä;r att den ä;r utomordentlig med hå;rda ingredienser som du vill mixa. Nö;tter, hå;rda grö;nsaker och frukter ä;r inga problem, och du behö;ver inte skä;ra dem innan du lä;gger dem i blendern. Den perfekta och noggranna blandningen gö;r att du kan få; ut maximalt med vitaminer och nä;ringsä;mnen.

Effektiva knivblad
Blendern har sex knivblad i rostfritt stå;l. Den unika designen och den hö;gsta kvaliteten på; knivbladen, som sitter monterade i ett 3D-system, gö;r dem vä;ldigt effektiva. De asymmetriskt arrangerade knivbladen genererar en virvelrö;relse som gö;r att ingredienserna snurrar runt i kannan och skä;rs snabbare och mer exakt. Ingredienserna stiger uppå;t och faller rakt tillbaka på; knivbladen. 

Glaskanna
Den hö;gkvalitativa glaskannan rymmer 1,5 liter. Eftersom den ä;r tillverkad av glas blir den lä;ttare att hå;lla ren och drar inte till sig dofter. Dä;rmed blir den mer hygienisk. Glaskannan ä;r också; mer hå;llbar och blendern kan arbeta vid hö;gre temperaturer och knivbladen med hö;gre rotationshastighet.

Drinkprogram
Genom att vä;lja detta lä;ge kommer din drink att vara perfekt slä;t och krä;mig, ä;ven av de mest krä;vande ingredienserna.

Krossa is
Blendern kan krossa ä;ven den hå;rdaste isen och hanterar enkelt frusen frukt. Tillsä;tt is eller fryst frukt till milkshakes och njut!

Puls
Med pulslä;get snabbar knivbladet vä;xelvis upp och bromsas ner. Det hjä;lper till att blanda de enskilda ingredienserna noggrant. Hä;rigenom få;r du ett anvä;ndbart arbetslä;ge fö;r ingredienser som behö;ver strimlas gradvis eller som ä;r fö;r hå;rda fö;r att skä;ras i en jä;mn mixning.

Hastighetsjustering
Hastighetsjusteringen tillå;ter bå;de dynamisk bearbetning av hå;rda grö;nsaker och frukter samt skonsam blandning av mjuka ingredienser. Upptä;ck obegrä;nsade blandningsalternativ.

Tyst och sä;kert
Vill du fö;rbereda en dryck på; morgonen utan att vä;cka hela hemmet? Elvita CPB5151X jobbar så; tyst att du inte kommer att stö;ra. Du kan gö;ra din smoothie nä;r som helst.

Enkel rengö;ring
Alla lö;stagbara delar kan diskas i maskin, utom knivbladen som må;ste diskas fö;r sig. Sjä;lva enheten torkar du enkelt av vid behov.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Matberedare

Matberedare är en hushållsapparat som underlättar flera moment i matlagningen. En matberedare har flera uppgifter som att riva, skiva, hacka och blanda matvaror. Med en matberedare går det till exempel att skiva gurkor och potatis, riva morötter, hacka lök och nötter och blanda till mindre degar. Maskindelen driver olika verktyg som sätts i en skål. Många matberedare har en säkerhetsanordning så att de bara kan startas om locket sitter på ordentligt då verktygen är skyddade. En större typ av köksmaskin för bearbetning av matvaror kan kallas hushållsassistent, medan en mindre typ av motsvarande köksapparat kan benämnas mixer eller om den är ännu enklare blender.

Brödrost

Brödrost är en elektrisk apparat som värmer upp bröd och skapar rostat bröd. Oftast används vitt bröd såsom formfranska till detta. Brödet får en lite mörkare yta som dessutom blir lite spröd efter att brödet är rostat. En brödrost har elektriska värmeelement bestående av glödande trådar som värmer upp brödet.