Sidan innehåller annonslänkar

Vitamix Ascent Starter-kit Blender - Svart


Jämför produkt Vitamix Ascent Starter-kit Blender - Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Vitamix Ascent Starter-kit Blender - Svart i kategorin Blenders här hos oss.

Produktinformation

Många alternativ Gör enskilda smoothies eller små mängder örtdryck i mixerkoppen. Använd mixerskålen för att hugga kryddor, göra förband eller babypuré.

Gör din Vitamix Ascent mer personlig med mixerkoppen och startpaketet för mixerskålen. Med 225 ml mixerskål kan du enkelt göra små portioner dopp och förband, spara resten i skålen med det medföljande förvaringslocket.

Med 600 ml mixerkopp kan du göra din egen personliga smoothie direkt i koppen. Undvik att tvätta den stora kannan.

Blanda, ta med och förvara Blanda direkt i din mixerkopp, skruva på dryckens lock och sätt iväg. Blandarkoppen passar i de flesta kopphållare i bilen eller i de flesta kylskåpsdörrar.

Blanda och förvara direkt i mixerskålen. Det medföljande förvaringslocket är utformat så att flera skålar kan staplas för optimalt utrymmeutnyttjande.

Startpaketet innehåller 1 st. 600 ml mixerkopp med 1 st.

drickslock och 1 st. 225 ml mixerskål med 1 st.

förvaringslock. Den medföljande knivbotten passar på både mixerskålen och mixerskålen.

Slitstarkt material Blandarkoppen och mixerskålen är gjorda av stark BPA-fri Eastman Tritan-plast. Både koppen och skålen har dubbel vägg för att hålla smoothies och andra blandningar kalla.

Knivarna på knivbotten är gjorda av laserskuren rostfritt stål och har samma design som kniven i Vitamix 2-liters kanna. Detta bidrar till att skapa samma silkeslen resultat på blandningar.

Rengöring Alla delar i startpaketet är diskmaskinssäkra på översta hyllan, men en snabb och enkel rengöring kan göras med en droppe tvättmedel och varmt vatten - blanda sedan i full hastighet i 30 sekunder. Självavkänningsteknik Vitamix Ascent-serien och tillhörande Asecnt-tillbehör är utrustade med självdetekteringsteknik, vilket innebär att denna uppsättning endast kan användas på en Vitamix Ascent-modell *.

Blandaren känner igen den bifogade mixerkoppen eller skålen och justerar dess program i tid och hastighet. * Vitamix Ascent A2300i, Vitamix Ascent A2500i eller Vitamix Ascent A3500i.

Kompatibel med Vitamix Ascent-serien Kapacitet Blandarhuvud 600 ml Blandarskål 225 ml Skötsel Snabb och enkel rengöring med en droppe diskmedel och varmt vatten, blandat med full hastighet i 30 sekunder. Kan diskas i diskmaskin. .

Blender

Blender är ett fritt program för att modellera och rendera 3D-grafik, animationer och göra spel med. Blender finns till ett stort antal operativsystem, bland annat GNU/Linux, Windows, Mac OS, Solaris och FreeBSD.

Från kunskapsbanken

Svart

Svart är en riktigt mörk färg som i idealfallet inte drar mot någon annan färg, alltså saknar kulörthet. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är svart en av sex elementarfärger och betecknas med S. Till skillnad från kulörta färger kan svart inte definieras genom hänvisning till strålningsvåglängd. Upplevelsen av svart uppstår i stället genom kontrast mot någonting som vi ser som vitt.