Sidan innehåller annonslänkar

Vio Ljusfabrik - Vio Blockljus 7,5x11 cm Vit Matt


Beställ Vio Ljusfabrik - Vio Blockljus 7,5x11 cm Vit Matt på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Vio Ljusfabrik - Vio Blockljus 7,5x11 cm Vit Matt inom kategorin Blockljus.

Produktinformation

Klassiskt blockljus från Vio Ljusfabrik, med en brinntid på ca 80 timmar. Ljuset är tillverkat av 100% RAL-certifierad paraffin, har en matt finish och finns i flera olika storlekar. .

Se gärna också

Muurla - Muurla Mumin Ljus Vårt Hav 8 cm

Ett vackert ljus från Muurla med motiv av mumin. Muurlas muminljus är tillverkat av 100% doftfri paraffin och formas konkavt. Det betyder att när ljuset är tänt så brinner det rakt ner utan att smälta det yttre skalet som har ett motiv från mumintrollens förtrollade värld. Detta motiv vid namn vårt hav är inspirerat av Tove Janssons älskade berättelser om Mumintrollet och hans vänner trycks på ett speciellt papper som sätts på ljuset för hand. Efter det doppas ljuset i paraffin igen vilket håller motivet på plats. Detta leder till att ljuset lyser igenom och bildar en vacker lykteffekt där motivet lyses upp inifrån. Muminljuset från Muurla är 8 cm högt och 7,5 cm i diameter. Det brinner vackert i ca 30 timmar. Paraffinljuset med mumintrollsmotiv är ett perfekt komplement till dina egna muminmuggar eller perfekt som present till någon som redan har alla koppar med muminmotiv!

Läs mer

Från kunskapsbanken

Vit

Vita färger är mycket ljusa och har ingen eller endast mycket liten dragning mot någon annan färg.