Tenderflame - Tenderflame TenderFuel Lampolja 10 l

Beställ Tenderflame - Tenderflame TenderFuel Lampolja 10 l på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Tenderflame - Tenderflame TenderFuel Lampolja 10 l inom kategorin Bords- och vägglyktor.

Produktinformation

10 Liter utav det revolutionerande och miljövänliga bränslet TenderFuel som kan användas på alla Tenderflame produkter. TenderFuel ger dig stora vackra lågor som brinner helt rent och säkert utan att avge några giftiga partiklar eller sot.

Bränslet är miljövänligt och klassas inte som brandfarligt och ska därför inte förväxlas med lampolja, bioetanol eller annan lätt antändlig vätska vilket gör att du kan förvara obegränsade mängder säkert. TenderFuel brinner enbart när det kommer i kontakt med veken i din TenderFlame vilket gör att du säkert kan fylla på tanken i din TenderFlame med TenderFuel medan lågan brinner.TenderFuel är enbart avsedd att användas ihop med produkter från TenderFlame. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Bords- och vägglyktor från andra varumärken

Upp till 81% rabatt
Tenderflame - Violet Lykta 10 cm Vit

Bords- och vägglyktor från Tenderflame

Utforska allt inom Bords- och vägglyktor från Tenderflame.
Upp till 25% rabatt
Holmegaard - ARC Lanterna 25,5 cm

Bords- och vägglyktor från Holmegaard

Visa produkter inom Bords- och vägglyktor från Holmegaard.
Upp till 25% rabatt
Stelton - EM Skeppslampa 43 cm

Bords- och vägglyktor från Stelton

Här har vi samlat Bords- och vägglyktor från Stelton.
Upp till 25% rabatt
Strömshaga - Hängställning till Fotogenlampa Rak Stor Svart

Bords- och vägglyktor från Strömshaga

Utforska allt inom Bords- och vägglyktor från Strömshaga.
Klong - Patina Oljelampa Liten Blå

Bords- och vägglyktor från Klong

Utforska allt inom Bords- och vägglyktor från Klong.

Se gärna också

Tenderflame - Carnation Bordsspis Svart -25%

TenderFlame Carnation Bordsspis är en fristående eldstad som blir en värmande och iögonfallande fokuspunkt i ditt hem var du än väljer att placera den. TenderFlame Carnation Bordsspis ger dig levande lågor och går lika bra att placera på altanen som i vardagsrummet. TenderFlame Carnation Bordsspis avger en värme på ca 1100 watt och med en fyllning av det rent brinnande bränslet TenderFuel brinner TenderFlame Carnation Bordsspis säkert utan att ge ifrån sig några gifter, sot eller obehaglig rök i upp till cirka 5 timmar.

Likaväl som andra produkter från TenderFlame behöver TenderFlame Carnation det säkra och miljövänliga bränslet TenderFuel vid användning.

En sak att tänka på: vid vattenkontakt på veken kommer det ”sprätta” gnistor från lågan tills veken är torr igen. Så viktigt att inte använda denna lykta utomhus vid regn och att ta in den om det börjar regna.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2023