Sidan innehåller annonslänkar
Ariete

Ariete Grill 1918 Bordsgrill - Stål

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Med en bordsgrill kan du förlänga grillsäsongen så att den varar hela året. Den här modellen från Ariete kan enkelt grilla allt vad hjärtat (eller magen) begär från kött och fisk till grönsaker. Den är dessutom lättare att rengöra än en traditionell grill och du behöver inte heller använda grillkol.


Jämför produkt Ariete Grill 1918 Bordsgrill - Stål online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Ariete Grill 1918 Bordsgrill - Stål i kategorin Bordsgrillar här hos oss.

Kategori: Bordsgrillar
Artikelnummer: 00C191800AR0
Visa fler

Från kunskapsbanken

Grill

En grill är ett slags stekredskap, en anordning som används för att grilla.

1918

1918 (MCMXVIII) var ett normalår som började en tisdag i den gregorianska kalendern och ett normalår som började en måndag i den julianska kalendern.

Crystal

Crystal är en singel av bandet New Order. Låten finns med på deras album Get Ready. Den amerikanska rockgruppen The Killers har tagit sitt namn från en logo på bastrumman av ett fiktivt band i musikvideon för Crystal.